Món Esport
La Federació hauria canviat l’àrbitre del clàssic per pressions externes
  • CA

Mateu Lahoz ha estat anunciat com a àrbitre del clàssic entre el Reial Madrid i el Barça a Valdebebas del pròxim dissabte 10 d’abril. Es tracta de l’àrbitre més polèmic de la Lliga. Se l’acusa de voler tenir més protagonisme que els jugadors i de prendre decisions controvertides expressament per tenir els seus minuts de glòria. De fet, és l’àrbitre que va anul·lar un gol a Leo Messi en el darrer partit de la temporada 2013-2014 amb el qual els blaugrana haurien guanyat la Lliga.

Ara bé, segons ha revelat Radio Marca, aquesta decisió d’optar per Lahoz com a col·legiat del clàssic no es deu a l’atzar. La Reial Federació Espanyola de Futbol i el Comitè Tècnic d’Àrbitres haurien rebut pressions externes perquè aquest acabés sent l’àrbitre del partit entre blancs i blaugranes. En un inici, el basc De Burgos Bengoetxea havia de ser l’encarregat de dirigir el duel que pot decidir la Lliga.

Malgrat que no hagi transcendit la identitat d’aquestes persones o grups de pressió, sí que és cert que després del Barça-Valladolid es va explicar que hi havia molt nerviosisme a Madrid per l’àrbitre que pogués dirigir el clàssic. El diari AS va explicar que a Valdebebas només es parlava del col·legiat que hauria de xiular el partit del dissabte i aquests canvis d’última hora no són un bon presagi per als culers.



Més notícies
Gerard Piqué, amb Leo Messi | Europa Press
Piqué, gairebé descartat per al clàssic
Notícia: Piqué, gairebé descartat per al clàssic
Comparteix
El central del Barça no fa net de la seva lesió de genoll
Un àrbitre utilitza el VAR | Europa Press
La premsa de Madrid intenta posar els àrbitres en contra del Barça abans del clàssic
Notícia: La premsa de Madrid intenta posar els àrbitres en contra del Barça abans del clàssic
Comparteix
Han aprofitat la polèmica del partit contra el Valladolid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa