Món Esport
Piqué, gairebé descartat per al clàssic
  • CA

El central català del Barça Gerard Piqué encara no ha fet net de la seva lesió al genoll. Malgrat que en la darrera convocatòria ja hi havia qui l’esperava, a hores d’ara ho tindria molt complicat per arribar al clàssic del pròxim dissabte 10 d’abril. Després de fer sessions extraordinàries per intentar millorar, encara nota dolor i jugar un partit de l’exigència del clàssic és molt difícil d’aquesta manera. Tanmateix, ha decidit entrenar-se amb el grup dos dies abans del clàssic per esgotar totes les opcions i prendre una decisió d’última hora.

Una infiltració podria ajudar al futbolista a suportar el dolor, però és una opció poc recomanada. En principi, Ronald Koeman no podrà comptar amb Piqué per al partit contra el Reial Madrid on hi haurà mitja Lliga en joc. Ara bé, les notícies positives per al tècnic neerlandès del Barça és que Lenglet ha recuperat bones sensacions, que Mingueza continua progressant a passos de gegant i que Araujo estarà disponible.

D’altra banda, qui sí que s’espera que ja pugui entrar a la convocatòria és Sergi Roberto. El lateral dret de Reus ja estaria recuperat de la lesió de la qual va recaure ara fa unes setmanes i és probable que pugui ajudar l’equip al clàssic. Ara bé, en qualsevol cas Sergiño Dest passarà per davant seu a l’onze, i més tenint en compte el sistema de carrilers amb el qual juga actualment el tècnic neerlandès.



Més notícies
Luis Suárez, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Luis Suárez es trenca i el Barça suma arguments per guanyar la Lliga
Notícia: Luis Suárez es trenca i el Barça suma arguments per guanyar la Lliga
Comparteix
Podria estar unes tres setmanes de baixa
Messi i Araujo celebren un gol | FC Barcelona
Messi ha trobat el seu nou Suárez al vestidor
Notícia: Messi ha trobat el seu nou Suárez al vestidor
Comparteix
Araujo explica en una entrevista la bona relació que té amb l'argentí

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a abril 09, 2021 | 16:02
    Culé abril 09, 2021 | 16:02
    Benvolgut Piqué, el déu Cronos no perdona. Tanmateix ningú no et podrà retreure res: ho has donat tot pel Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa