La premsa de Madrid intenta posar els àrbitres en contra del Barça abans del clàssic

Han aprofitat la polèmica del partit contra el Valladolid

El partit entre el Barça i el Valladolid al Camp Nou, que va acabar amb victòria blaugrana gràcies a un gol de Dembélé a l’últim minut del temps reglamentari, ha aixecat molta polèmica. Els castellans es queixen d’un penal no assenyalat de Jordi Alba i consideren la vermella directa a Óscar Plano per una falta sobre Dembélé massa rigorosa.

Més enllà d’entrar en el debat de l’arbitratge d’aquest partit (que sí, és cert que hi ha debat), també hi algunes aus rapinyaires que han aprofitat el cas per interessos propis. És el cas del madridisme i, sobretot, d’aquells periodistes esportius merengues més exaltats, que han començat a escalfar l’ambient abans del clàssic del pròxim dissabte.

Al diari AS Tomás Roncero escriu que als passadissos de la ciutat esportiva del Reial Madrid es “tem” per l’àrbitre que pugui acabar dirigint el clàssic. “Hi ha dues vares de mesurar”, diu el periodista que es comenta a Valdebebas. A més a més, també assegura que tots aquests comentaris “estan més que justificats”. Tot plegat acompanyat d’un argumentari del suposat perjudici dels col·legiats al club blanc.

A l’altre diari madridista de referència, el Marca, de la mà del periodista Hugo Cerezo, publica una peça editorial amb el titular: “Si el Barça és campió, això no s’oblidarà”. És una peça en la qual es critica de forma exhaustiva l’arbitratge de Jaime Latre al Camp Nou.

Més informació

Nou comentari