L’alcalde de Valladolid embogeix contra el Barça i denuncia un “robatori” arbitral

El socialista Óscar Puente s'ha fet viral

Cas curiós a les xarxes socials després de la victòria del Barça al Camp Nou contra el Valladolid. L’alcalde de la ciutat del Pisuerga, el socialista Óscar Puente, ha comentat el desenvolupament del partit després d’una acció en la qual alguns seguidors de l’equip castellà consideren que hi ha hagut un penal comès per Jordi Alba. “El robatori és manifest. És una vergonya inconcebible”, ha escrit.

El cert és que es tracta d’una acció en la qual hauria estat inversemblant que hagués xiulat penal. Si bé és cert que la pilota impacta contra la mà de Jordi Alba, aquesta prové d’un rebot i és impossible d’evitar pel lateral de l’Hospitalet de Llobregat. Absolutament involuntari. En qualsevol cas, pocs minuts després, en una expulsió molt rigorosa al migcampista del Valladolid Óscar Plano, l’alcalde ha tornat a l’acció: “Quina indecència”.

Posteriorment, en declaracions a Mega, ha assegurat que ell és del Barça, però que el que ha passat al Camp Nou és un “robatori descarat”. A més a més, hores després ha tornat a entrar en escena amb més i més piulades parlant de futbol. En destaca una d’elles en la qual escriu: “A T R A C A M E N T”. Un nou cas en el qual la política torna a entrar de ple al món de l’esport.

Més informació

Comentaris

    En fi Abril 6, 2021 2:16 pm
    De diner es, de fachadolid, no hace falta decir nada más

Nou comentari