Món Esport
La possibilitat d’ajornar les eleccions guanya força
  • CA

El mateix dia en què Joan Laporta ha fet una demostració de força amb més de 10.000 signatures, Víctor Font, Toni Freixa i Emili Rousaud han superat el tall de 2.257 avals i la resta de precandidats s’han vist obligats a abandonar la cursa electoral, ha transcendit una notícia important sobre el procés democràtic. Segons han informat Catalunya Ràdio i Mundo Deportivo, la sensació és que ara per ara és molt probable que els comicis del Camp Nou siguin ajornats.

Des del Govern es considera que, si es prorroga el confinament municipal, és molt possible que les eleccions no se celebrin el 24 de gener tal com està previst. Per aquest motiu, el pròxim divendres –un dia després que la junta electoral proclami formalment els candidats després de la validació de signatures presentades aquest dilluns– hi haurà una reunió entre representants del Barça, el Procicat i la Secretaria General de l’Esport per prendre una decisió.

La junta electoral del Barça, per aquest motiu, ja treballa en l’escenari de l’ajornament i, fins i tot, en el de la possible cancel·lació de les eleccions. En principi, no obstant això, aquesta darrera opció encara no és contemplada amb fermesa. Sigui com sigui, les pròximes hores seran decisives per al transcurs d’un procés democràtic que podria allargar-se encara més.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Laporta ensenya múscul i presenta 10.272 signatures
Notícia: Laporta ensenya múscul i presenta 10.272 signatures
Comparteix
Demostració de força de l'expresident, que supera amb molta comoditat el tall d'avals necessaris per convertir-se en candidat a les eleccions del 24 de gener
Jordi Farré, precandidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Cinc participants abandonen la cursa electoral del Barça
Notícia: Cinc participants abandonen la cursa electoral del Barça
Comparteix
Agustí Benedito, Jordi Farré, Xavi Vilajoana, Lluís Fernández Alà i Pere Riera no aconsegueixen superar el tall de 2.257 avals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa