Malgrat la victòria del Barça, nova jornada amb molta polèmica a causa de les decisions del sistema de videoarbitratge. Ja són molts els partits consecutius a la Lliga que els blaugrana han de marxar amb un regust amarg a la boca per un VAR que cada cop és més difícil d’entendre.

Per posar-nos en context, en el darrer duel, a Anoeta, els blaugrana han golejat la Reial Societat, però en el que era el cinquè gol de Dembélé, s’ha xiulat un fora de joc que, si bé en un inici ho semblava, les mateixes imatges transmeses des del VAR han demostrat que no. Des de la sala de videoarbitratge s’ha traçat la línia i ha quedat clar que Dembélé no estava en posició incorrecta, però tot i això ha estat anul·lat. Cap explicació al respecte.

A més a més, pocs minuts més tard, en el sisè gol del Barça, el VAR també ha entrat a revisar una acció totalment surrealista. Ilaix Moriba ha relliscat i la seva caiguda ha fet que un jugador de la Reial Societat hagi xocat contra ell. Doncs bé, el gol ha estat a punt de ser anul·lat per aquest accident previ a la rematada final de Messi.

Aquest cop, Ronald Koeman no ha dit res al respecte perquè ningú no li ha preguntat, però ja fa moltes jornades que es queixa del sistema de videoarbitratge. Diu que no l’entén, se sent desafavorit a causa d’això i no li agrada gens. Tampoc no agrada al barcelonisme, que si bé va rebre aquesta tecnologia amb bons ulls, veu com també es poden prendre decisions equivocades encara que es revisi la jugada en una pantalla.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona
Koeman: “Ha estat el regal d’aniversari més bonic”
Notícia: Koeman: “Ha estat el regal d’aniversari més bonic”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça després de la victòria contra la Reial Societat
Dest, jugador del Barça | FCB
Sergiño Dest s’estrena en la millor nit possible
Notícia: Sergiño Dest s’estrena en la millor nit possible
Comparteix
Dest ha fet un doblet i ha encarrilat la victòria dels homes de Koeman

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa