Món Esport
Polèmica en la validació de les signatures d’Emili Rousaud
  • CA

Polèmica en la validació de les signatures d’Emili Rousaud per proclamar formalment la seva candidatura a les eleccions del Barça. Durant el recompte de les firmes de l’exmembre de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha aparegut una butlleta de suport a Agustí Benedito. La notícia ha engreixat els rumors al voltant de possibles irregularitats en el procés de recollida d’avals per aspirar a la presidència del club blaugrana.

Emili Rousaud va ser un dels quatre precandidats que va superar el tall de 2.257 signatures. Ho va fer amb un marge molt estret, ja que va lliurar 2.510 suports a l’Auditori 1899 del Camp Nou. En el seu cas, el procés de comprovació de les butlletes ja es pressuposava intens i, en certa manera, polèmic. Agustí Benedito, per la seva banda, va ser un dels cinc participants que va abandonar la cursa electoral del Barça el dilluns passat. No va superar el tall i no va presentar cap butlleta a l’hora en la qual havia estat citat per la junta electoral.

Rousaud es defensa

Els millors al Barça ha emès un comunicat per defensar-se. La precandidatura de Rousaud ha assegurat que ignora com ha aparegut una butlleta d’Agustí Benedito en les carpetes que va entregar el dilluns passat. “No creiem que es tracti d’un fet fortuït, sinó una pràctica malintencionada de tercers. Sospitem que som víctimes d’una guerra bruta en què no interessa que participem en la campanya electoral”, ha expressat. Les sospites estan basades en el ball de xifres de firmes recollides: “A la sortida de la nostra seu vam comptar un total de 2.501 signatures, en el primer recompte a les instal·lacions del club ens van dir que finalment vam presentar 2.510 firmes i avui, després de la validació, s’especifica que hem lliurat un total de 2.534 firmes”.

“En cap cas desconfiem dels empleats del club ni de la junta electoral. Mantenim el compromís amb la transparència i l’ètica del procés. Vàrem ser els primers a denunciar la compravenda de butlletes. En les pròximes hores mantindrem una reunió amb els membres de la precandidatura per prendre una decisió al respecte”, ha sentenciat Els millors al Barça.

La reacció de Font

Víctor Font, també aspirant a la presidència del Barça, ha reaccionat a través de les xarxes socials a les possibles irregularitats de Rousaud i Benedito. “Portem d’una vegada el club al segle XXI. Acabem amb sistemes electorals que faciliten pràctiques fosques, afavoreixen interessos ocults i arrosseguen l’entitat a la fallida moral. Diguem d’una vegada per totes sí al futur!”, ha piulat.



Més notícies
Emili Rousaud, precandidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Rousaud demana que es posposin les eleccions
Notícia: Rousaud demana que es posposin les eleccions
Comparteix
El precandidat considera que el més important és “no posar en risc la salut de cap soci”
La comissió gestora de Carles Tusquets, el dia en què va prendre possessió | FC Barcelona
Qui manarà al Barça si s’ajornen les eleccions?
Notícia: Qui manarà al Barça si s’ajornen les eleccions?
Comparteix
La comissió gestora pretén anar-se reunint amb els candidats a la presidència per prendre decisions consensuades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa