Món Esport
Piqué i Sergi Roberto, disponibles per al clàssic
  • CA

Gerard Piqué i Sergi Roberto han rebut l’alta mèdica després de l’últim entrenament abans del clàssic de Lliga a Valdebebas i podran viatjar amb l’equip per enfrontar-se al Reial Madrid. Si bé el lateral dret de Reus ja feia temps que apuntava en aquesta direcció, la recuperació de Piqué ha estat dubte fins a l’últim moment, ja que, fa tot just dos dies, encara notava dolor al genoll lesionat.

D’aquesta manera, ambdós futbolistes han entrat a la convocatòria de Ronald Koeman. Una llista on només hi manquen tres jugadors del primer equip: Ansu Fati, Philippe Coutinho i Neto. Amb aquestes altes, el tècnic neerlandès resol un problema molt important a l’eix de la defensa, ja que de cop torna a tenir Piqué i Araujo disponibles, i també té un recanvi per Dest al lateral.

La baixa de Neto a la porteria obliga Koeman a convocar fins a dos porters del filial: l’habitual Iñaki Peña i Arnau Tenas. També viatgen dos jugadors més del Barça B, però ambdós estan en dinàmica de primer equip des de fa molt temps. És el cas d’Óscar Mingueza i Ilaix Moriba. Matheus Fernandes queda fora de la llista per decisió tècnica, mentre que Antoine Griezmann, que va faltar en el penúltim entrenament, entra sense problemes.

La convocatòria de Koeman per al clàssic



Més notícies
Mateu Lahoz, durant un partit | Europa Press
Mateu Lahoz es lesiona i no podrà arbitrar el clàssic
Notícia: Mateu Lahoz es lesiona i no podrà arbitrar el clàssic
Comparteix
El seu substitut serà l'extremeny Jesús Gil Manzano
Kylian Mbappé, jugador del PSG | EFE
Situen Mbappé al Madrid aquest estiu
Notícia: Situen Mbappé al Madrid aquest estiu
Comparteix
El davanter francès ja hauria comunicat al club que vol marxar

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a abril 10, 2021 | 09:23
    Culer. abril 10, 2021 | 09:23
    Magnífic!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa