Mateu Lahoz es lesiona i no podrà arbitrar el clàssic

El seu substitut serà l'extremeny Jesús Gil Manzano

Quan queden menys de 48 hores per l’inici del clàssic, l’àrbitre ha tornat a canviar. Després d’haver designat en un primer moment De Burgos Bengoetxea i que aquest acabés sent reemplaçat per Mateu Lahoz, el col·legiat ha causat baixa per una lesió muscular i no podrà dirigir el duel entre Reial Madrid i Futbol Club Barcelona. El seu lloc l’ocuparà l’extremeny Jesús Gil Manzano.

Cal recordar que la designació de Mateu Lahoz com a àrbitre del clàssic havia generat moltíssima polèmica. Segons informacions de Radio Marca, la decisió d’optar per aquest col·legiat tan particular va respondre a pressions externes i, a la vegada, es va dir que el Reial Madrid estava molt preocupat per l’àrbitre d’aquest partit i que De Burgos Bengoetxea no agradava a la capital estatal.

Gil Manzano és un àrbitre que ha tingut una relació curiosa amb el madridisme. El febrer del 2018 el Vila-real es va queixar del seu arbitratge i posteriorment va abandonar l’Estadi de la Ceràmica amb una bossa del Reial Madrid. Es tractava d’un regal de cortesia de l’entitat blanca, però el gest no va agradar gens.

Més informació

Comentaris

  culer. Abril 9, 2021 3:22 pm
  I tots el culers plorem de pena....... Aire, que vol dir vent!
  Tano Abril 9, 2021 3:49 pm
  Que el bombin
  JordiP Abril 9, 2021 7:10 pm
  Fa molts anys, durant la ègida Bernabeu, coneixia un senyor de Junta directiva del Madrid amb el que ens trobàvem cada cop que el Madrid venia a jugar a Barcelona. Aquest senyor es complaïa ensenyant el rellotge que portava per a realar-lo a l'àrbitre, fost aquest qui fos. En general, es tractava d'un rellotge esportiu, d'acer amb pulsera de cadena, i portava l'escut del RM a l'esfera. Solien ser de bona marca suïssa, de manera que no eren quincalla, precissament. No sé si aquest costum segueix vigent o ha estat substituida per óbolos més ... consistents.
  NI FU NI FA Abril 9, 2021 8:43 pm
  No entenc re. Dimecres aquest Sr. arbitra el Bayern Munich - P.S.G. i suposo que debia tornar dijous a casa seva Es va lesionar a la tarda ? el més normal es que descanses. Dons ara resulta que no podra arbitrar el partit d´aquest dissabte " derbi " nacional.... El pensament es lliure , espero que el Sr. GIL MANZANO no tingui cap jugada conflictiva i que transcorri amb tota normalitat
  Doctor Strangelove Abril 10, 2021 7:12 am
  Aquest del Gil Manzano, sí que és un àrbitre professional de veritat. Recordo que quan el van fer internacional, el primer que va fer va ser anar a viure a Anglaterra per aprendre anglès i venia els caps de setmana a xiular aquí. Un referee molt ben considerat arreu i sobretot a la meseta. Doc.
  Català Abril 10, 2021 9:25 am
  No sé..... Tot aixó put espantosament a cremat.

Nou comentari