Món Esport
Situen Mbappé al Madrid aquest estiu
  • CA

Un dels davanters de moda, Kylian Mbappé, està molt pendent del seu futur. El jove futbolista del París Saint-Germain hauria decidit no renovar amb el conjunt francès per buscar una sortida i ja ho hauria comunicat al seu club, segons han informat diversos mitjans. D’aquesta manera, el PSG es trobaria en una situació molt complicada els pròxims anys, ja que Neymar s’estaria plantejant una opció similar.

A més a més, la Cadena SER ha revelat que Mbappé ja hauria triat el seu destí. Aquest seria, ni més ni menys, el Reial Madrid. Florentino Pérez està enamorat del davanter francès des de fa anys i aquest estiu tindria una oportunitat única per fer-ho. Les dues parts estan d’acord, el gran problema, però, són els diners i l’acord amb el PSG. El Madrid no passa per una bona situació econòmica i incorporar Mbappé els seria gairebé impossible.

Una de les altres vies que s’obre per als merengues és la de convèncer el davanter francès perquè jugui una temporada més a París i així, quan se li acabi el contracte el 2022, pugui arribar al Santiago Bernabéu sense haver de pagar cap traspàs. Ara bé, és una opció arriscada perquè algun altre club se’ls pot avançar durant tot aquest temps. Tanmateix, és una idea similar a la que tindria el Barça amb Neymar, també per al 2022.



Més notícies
Modric i Messi, durant un clàssic | Europa Press
Barça i Madrid s’uneixen abans del clàssic per rebutjar el masclisme
Notícia: Barça i Madrid s’uneixen abans del clàssic per rebutjar el masclisme
Comparteix
Els dos clubs han mostrat la seva solidaritat amb la portera merengue Misa Rodríguez
Jordi Cruyff, en una imatge d'arxiu | Johan Cruyff Institute
Jordi Cruyff, a un pas de tornar al Barça
Notícia: Jordi Cruyff, a un pas de tornar al Barça
Comparteix
Ocuparà un lloc a la secretaria tècnica i treballarà amb Mateu Alemany i Ramon Planes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa