Món Esport
Jordi Cruyff, a un pas de tornar al Barça
  • CA

El fill de Johan Cruyff i actual entrenador del Shenzhen xinès, Jordi Cruyff, estaria a un pas de tornar al Barça, segons ha avançat Catalunya Ràdio. Joan Laporta ho havia insinuat des de l’inici de la seva campanya, però l’anunci s’ha anat endarrerint. Tanmateix, ara sí, sembla que durant la setmana posterior al clàssic tornarà a Barcelona per incorporar-se a l’equip del nou president blaugrana. El retard s’hauria degut a les dificultats per desvincular-se del club del qual n’és tècnic a hores d’ara.

Així com es va explicar durant la campanya electoral i els primers dies de mandat de Laporta, Jordi Cruyff ocuparà un lloc de responsabilitat a la Secretaria Tècnica. Treballarà braç a braç amb Mateu Alemany, director general de Futbol, i Ramon Planes, qui fins ara ha estat el secretari tècnic del club i a qui Laporta ha decidit fer confiança malgrat ser un càrrec escollit per Josep Maria Bartomeu.

Jordi Cruyff va debutar com a jugador del primer equip del Barça el 1994 sota la benedicció del seu pare. Malgrat que va aconseguir uns bons registres golejadors, el seu rendiment no va convèncer i va abandonar el club el 1996. Després de jugar al Manchester United, al Celta o a l’Espanyol, de ser director esportiu de l’AEK Larnaca i el Maccabi de Tel Aviv, i d’entrenar equips com la selecció de l’Equador o el Shenzhen, tornarà al Camp Nou després de 25 anys.



Més notícies
Una imatge promocional del cava 'El Cigalero' | Celler Can Virgili
Joan Laporta ja té un cava en honor seu
Notícia: Joan Laporta ja té un cava en honor seu
Comparteix
'El Cigalero' vol homenatjar la primera època del president a can Barça
Ramon Planes, secretari tècnic del Barça | FC Barcelona
Laporta decideix confiar en un dels alts càrrecs de l’equip de Bartomeu
Notícia: Laporta decideix confiar en un dels alts càrrecs de l’equip de Bartomeu
Comparteix
El president voldria renovar Ramon Planes a la secretaria tècnica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa