Món Esport
El desig que Aubameyang va demanar a la Bola de Drac

Pierre-Emerick Aubameyang ha estat un dels grans protagonistes de l’exhibició que el Futbol Club Barcelona va fer ahir al Santiago Bernabéu. En el seu primer clàssic, el gabonès va fer un doblet i va ser l’autor de l’assistència del gol de Ferran Torres. La va fer amb l’esperó. Futbol delicatessen d’un futbolista que fins fa poc estava defenestrat a l’Arsenal. Ara, però, torna a somriure. Des que ha fitxat per l’equip català, ha marcat 9 gols i ha fet 1 assistència en només 11 partits. De fet, no n’ha jugat encara cap sencer, i en tres d’aquests hi va ingressar a la segona part.

Però l’actuació d’Aubameyang en el clàssic no es redueix en aquests números. També va ser molt interessant la celebració del seu segon gol. I és que després de buscar algú entre la grada de l’estadi blanc, va rebre una Bola de Drac, igual que les de la sèrie homònima, i va fer el gest característic del protagonista de la mateixa, Son Goku. Una celebració plena de romanticisme que, a més, amagava un secret que el futbolista va desvetllar en el postpartit.

El desig en qüestió

“A la Bola de Drac li pots demanar un desig, i jo volia guanyar el partit i fer un gol pels meus avis, que ja no hi són, i per la meva família”, va explicar Auba al micròfon de Barça TV. A més, va confessar que va tenir la idea el mateix dia de partit, i que l’artífex va ser un amic seu i, alhora, el seu tatuador, Alejandro Nicolás.

La intrahistòria de la celebració

Però per dur a terme aquesta brillant celebració les coses havien d’anar sobre rodes. Primer, Aubameyang havia de marcar. De fet, ho va fer anteriorment, en la primera meitat. El que va passar és que ho va fer en el camp contrari al qual Nicolás estava. Llavors, en la segona meitat va tornar a marcar i aquí sí que era prop del seu amic. I tot va sortir bé.

Més enllà d’aquesta anècdota, i en clau esportiva, el davanter va titllar la nit d'”especial”, i va valorar que “és important ajudar l’equip com puc. Però és un gran partit de tothom”. A més, en la línia eufòrica i ambiciosa que ha estat i està sobrevolant Barcelona, Auba espera que aquesta victòria suposi “l’inici d’una nova era”.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol al Bernabéu | Europa Press
Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Notícia: Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Comparteix
Els blaugranes han fet un dels millors partits de la seva història al camp del Madrid i han destrossat l'etern rival
Pierre-Emerick Aubameyang celebra un gol al Santiago Bernabéu | FC Barcelona
Aubameyang, de l’ostracisme als llibres d’història
Notícia: Aubameyang, de l’ostracisme als llibres d’història
Comparteix
El davanter, que estava apartat de l'equip a l'Arsenal fa dos mesos, ha brillat al Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa