Món Esport
Les dues peticions que fan tots els culers a Laporta
  • CA

Les xarxes socials permeten la interacció entre persones reconegudes, poc accessibles a la majoria de la població, i els seus seguidors. Malgrat que aquelles paraules que dirigeixen els usuaris a personatges populares no acostumen a rebre resposta, són moltes les persones que insisteixen a parlar amb figures públiques per traslladar algunes de les seves demandes, preguntes o suggerències.

És el cas de la pàgina de Twitter de Joan Laporta, nou president del Futbol Club Barcelona. Les seves publicacions desperten moltíssimes reaccions. Des de persones que el recriminen per expressar-se en català, fins a molts altres que el feliciten pel seu nou càrrec, tothom vol dir la seva. En aquest sentit, també hi ha una gran quantitat de culers que volen aprofitar aquesta via més o menys directa amb el president per fer-li peticions per al club.

La més comuna és demanar fitxatges i entre tots els que hi ha, destaca un nom per sobre de la resta amb molta claredat: Erling Braut Haaland. Els missatges que demanen la seva incorporació al Barça es compten per centenars i fins i tot per milers. És cert que Laporta té aquest nom al cap, però la seva arribada a Barcelona és gairebé utòpica, sobretot pel que fa a les dificultats econòmiques que atravessa l’entitat.

Més enllà de Haaland i els fitxatges, sorprèn també la immensa quantitat d’usuaris que demanen a Laporta que faci alguna cosa per canviar el projecte d’equipació del Barça que hi ha proposat per a la temporada vinent. Es tracta d’una samarreta amb franges blaugrana, però també amb una creu de Sant Jordi i amb diverses mides de les línies. La gota que ha fet vessar el got són els pantalons, meitat blaus i meitat grana. Aquest disseny ha aixecat moltíssimes controvèrsies i així li fan saber al nou president del club. Alguns seguidors responen directament amb les seves propostes, algunes de les quals generen molta expectació.



Més notícies
L'entrada de l'esplanada del Camp Nou | Jordi Borràs
Vergés i Laporta acorden convertir el Camp Nou en punt de macro vacunació
Notícia: Vergés i Laporta acorden convertir el Camp Nou en punt de macro vacunació
Comparteix
Vergés i Laporta acorden convertir el Camp Nou en punt de macro vacunació
Jaume Roures, director general de Mediapro | Europa Press
Roures dona més detalls sobre la seva contribució a l’aval de Laporta
Notícia: Roures dona més detalls sobre la seva contribució a l’aval de Laporta
Comparteix
L'empresari català desmenteix algunes de les informacions que han corregut els darrers dies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa