Pessimisme amb Araujo

El central del Barça podria arribar a estar un mes de baixa

El futbolista uruguaià del Barça Ronald Araujo podria arribar a estar un mes de baixa després de la lesió que va patir al camp del Betis. Segons ha avançat Ràdio Barcelona, el central blaugrana tindria un esquinç preocupant al turmell esquerre, que s’hauria detectat a les primeres proves fetes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

D’aquesta manera, Araujo es perdria dos dels partits més importants de la temporada del Barça: les anades de les semifinals de Copa i els vuitens de Champions contra Sevilla i PSG, respectivament. Cal tenir en compte que el defensa uruguaià estava sent una peça clau en els onzes de Koeman i, ara per ara, era el central més fiable dels blaugrana.

Davant aquest escenari, el Barça és veu obligat a utilitzar Umtiti, Lenglet i/o Mingueza per a aquests partits tan transcendentals. El primer va demostrar a Granada que encara està lluny de la seva millor versió, el segon està passant per la seva pitjor temporada com a blaugrana i el tercer té experiència nul·la en partits d’aquesta exigència. Mala peça al teler.

Més informació

Nou comentari