El futbolista uruguaià del Barça Ronald Araujo podria arribar a estar un mes de baixa després de la lesió que va patir al camp del Betis. Segons ha avançat Ràdio Barcelona, el central blaugrana tindria un esquinç preocupant al turmell esquerre, que s’hauria detectat a les primeres proves fetes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

D’aquesta manera, Araujo es perdria dos dels partits més importants de la temporada del Barça: les anades de les semifinals de Copa i els vuitens de Champions contra Sevilla i PSG, respectivament. Cal tenir en compte que el defensa uruguaià estava sent una peça clau en els onzes de Koeman i, ara per ara, era el central més fiable dels blaugrana.

Davant aquest escenari, el Barça és veu obligat a utilitzar Umtiti, Lenglet i/o Mingueza per a aquests partits tan transcendentals. El primer va demostrar a Granada que encara està lluny de la seva millor versió, el segon està passant per la seva pitjor temporada com a blaugrana i el tercer té experiència nul·la en partits d’aquesta exigència. Mala peça al teler.



Més notícies
Ronald Araujo, jugador del Barça | FC Barcelona
PSG i Barça, tocats de cara als vuitens de final
Notícia: PSG i Barça, tocats de cara als vuitens de final
Comparteix
Els blaugrana perden Araujo i els francesos, Di María
Griezmann, jugador del Barça | Europa Press
El preu de cada victòria
Notícia: El preu de cada victòria
Comparteix
Araujo s'ha sumat a la llista de lesionats, una dinàmica que s'ha tornat usual ja

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa