Món Esport
PSG i Barça, tocats de cara als vuitens de final
  • CA

La penúltima jornada de Lliga prèvia a l’enfrontament entre Barça i PSG ha deixat males notícies per a ambdós conjunts, ja que tots dos equips han perdut peces importants de la seva plantilla. L’eliminatòria dels vuitens de final de la Champions, sobretot l’anada, es veurà afectada al respecte, tot i que no per això serà de menys nivell.

Per part blaugrana, el lesionat ha estat Ronald Araujo, jugador imprescindible a l’eix de la defensa de Koeman des de ja fa moltes jornades. El jove jugador uruguaià ha demostrat una seguretat i una solvència pròpies de tot un veterà i la seva baixa és molt sensible. Amb Piqué encara recuperant-se, Lenglet i Umtiti podrien ocupar els llocs de centrals, però la fiabilitat de tots dos futbolistes és molt qüestionable i això espanta de cara a una eliminatòria de Champions.

Afortunadament per als blaugrana i lamentablament per al PSG, Ángel di María també ha caigut lesionat en el darrer partit de la Ligue 1 davant l’Olympique de Marsella. Les arribades dels francesos no seran tan perilloses sense un futbolista que està vivint una segona joventut durant les darreres temporades. Tanmateix, l’atac parisenc continua sent temible, amb jugadors com Neymar, Mbappé, Icardi, Sarabia o Draxler.



Més notícies
Griezmann, jugador del Barça | Europa Press
El preu de cada victòria
Notícia: El preu de cada victòria
Comparteix
Araujo s'ha sumat a la llista de lesionats, una dinàmica que s'ha tornat usual ja
Ángel di María, jugador del PSG | Europa Press
Nou intent del PSG de desestabilitzar el Barça abans de l’eliminatòria de Champions
Notícia: Nou intent del PSG de desestabilitzar el Barça abans de l’eliminatòria de Champions
Comparteix
Di María insisteix en el possible fitxatge de Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa