Món Esport
Guardiola vol que Messi continuï al Barça i explica què fer per convèncer-lo
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City i llegenda del Barça, ha ofert una entrevista a TV3 per un programa especial dedicat a Leo Messi que s’emetrà pròximament. El tècnic de Santpedor no s’ha amagat i, per molt que s’hagi vinculat l’argentí amb el City darrerament, ha expressat el seu desig de continuar veient-lo vestit de blaugrana.

“No trobarà un millor hàbitat que el Barça”, explica, “tant de bo hi pugui acabar la carrera”. A la vegada, dona detalls sobre com fer-ho perquè l’argentí es trobi a gust, estigui convençut de quedar-se i, a més a més, el club es torni a convertir en un equip guanyador: “Sabem com fer-ho. Com deia el nostre enyorat mestre, l’únic que s’ha de fer és tornar als orígens. La cosa fundacional ja està feta, només cal treure-li la pols, posar-hi oli i tornar-ho a fer”.

Cal recordar que Guardiola ja va apostar per la continuïtat de Messi al Barça aquest darrer estiu, quan l’argentí va arribar a ser molt a prop del Manchester City. Que el tècnic de Santpedor és més culer que ningú i que segueix mirant pels interessos blaugranes està clar. De fet, fa pocs dies va assegurar que li hagués agradat que Neymar no hagués marxat del Barça, perquè així “haurien guanyat dos o tres Champions més”.



Més notícies
Leo Messi i Joan Laporta, abraçats | FC Barcelona
Revelada la proposta de Laporta a Messi per renovar
Notícia: Revelada la proposta de Laporta a Messi per renovar
Comparteix
Segons TV3, les converses entre Joan Laporta i Jorge Messi haurien acabat amb bones sensacions
Messi i Neymar, en un partit amb el Barça | FC Barcelona
El Barça prepara l’operació Neymar: o ara o mai
Notícia: El Barça prepara l’operació Neymar: o ara o mai
Comparteix
El serial de cada temporada comença a entrar en els dies més decisius

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa