Món Esport
Pedri renova amb el Barça fins al 2026
  • CA

Després d’un estiu amb moltes decepcions al mercat de fitxatges -la marxa de Leo Messi, la impossibilitat de desprendre’s de jugadors o les poques arribades-, el Futbol Club Barcelona ha tancat amb celeritat un dels assumptes pendents que tenia. El migcampista canari Pedri González ha arribat a un principi d’acord amb el Barça per renovar fins al 2026, segons ha avançat RAC1. Cal tenir en compte que la jove promesa blaugrana finalitzava contracte l’estiu vinent i quedar-se sense ell hauria estat un cop molt dur per al barcelonisme.

D’aquesta manera, Joan Laporta i la seva junta directiva han aprofitat les vacances de Pedri per arribar a aquest acord amb el canari. Malgrat que va debutar com a culer aquesta passada temporada, el jove migcampista es va convertir en una peça fonamental de l’equip de Ronald Koeman des del primer partit i ho ha jugat absolutament tot, tant amb el Barça com amb la selecció espanyola.

De fet, durant el dia d’avui el nom de Pedri ja havia estat d’actualitat perquè Luis Enrique Martínez, seleccionador espanyol, ha confirmat que li dona descans. Cal destacar que des del mes de setembre del 2020 el futbolista canari no havia pogut desconnectar, així que aquestes dues setmanes que han acordat entre el Barça i la Reial Federació Espanyola de Futbol són tota una bombona d’oxigen per al jove migcampista. Un cop torni a entrenar-se sota les ordres de Ronald Koeman, s’espera que sigui una peça fonamental de l’equip, tant del present com del futur, i que la seva contribució, juntament amb la de jugadors com Frenkie de Jong o Memphis Depay, ajudi a superar la marxa de Messi.



Més notícies
Luis Enrique, en roda de premsa | Europa Press
Luis Enrique dona descans a Pedri
Notícia: Luis Enrique dona descans a Pedri
Comparteix
El tècnic asturià torna a completar una convocatòria sense jugadors del Reial Madrid
Leo Messi, durant la presentació amb el PSG | Europa Press
El debut de Messi amb el PSG desferma la bogeria
Notícia: El debut de Messi amb el PSG desferma la bogeria
Comparteix
Gerard Piqué compra els drets de la Ligue 1 i els cedeix a Ibai Llanos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa