Món Esport
Un Pedri de rècord refusa tenir vacances i s’incorpora al Barça
  • CA

El marge de temps entre la finalització de la temporada 20/21 i el començament de la 21/22 pel jugador del Barça, Pedri González, ha estat de quatre dies. El futbolista canari va posar punt final al curs futbolístic passat com el jugador que més partits ha disputat amb un total de 73. L’última temporada del migcampista ha durat gairebé un any natural, ja que va començar l’agost del 2020 i no va concloure fins dissabte passat, quan Pedri va disputar la final dels Jocs Olímpics amb Espanya.

Durant el curs 20/21, el jove jugador va participar en 37 partits de Lliga, set de Champions, sis de Copa del Rei, dos de la Supercopa d’Espanya, quatre de l’Eurocopa sots-21, sis de l’Eurocopa amb la selecció absoluta, sis dels Jocs Olímpics, tres de classificació pel Mundial amb Espanya i un amistós internacional. Una autèntica bogeria.

El club hauria donat permís a Pedri perquè gaudís d’una setmana de vacances abans d’incorporar-se a la disciplina del Barça segons diversos mitjans. Tot i això, el canari no ha acceptat aquesta proposta i ha volgut demostrat el seu compromís amb el seu equip incorporant-se aquest dijous per estar disponible com abans millor.

Tanmateix, un altre blaugrana com Èric García, que també ha disputat l’Eurocopa i els Jocs Olímpics, s’ha incorporat a la pretemporada al mateix temps que Pedri i tampoc descansarà tot i haver jugat dos torneigs aquest estiu. Tot i això, el defensa podria no estar disponible pel primer partit de Lliga, ja que el Barça encara no l’ha pogut inscriure. Un cas diferent és el de Mingueza, que tan sols va disputar els Jocs Olímpics, però es va lesionar i la seva evolució marcarà la disponibilitat del central.



Més notícies
Memphis durant un partit del Barça | Twitter FC Barcelona
El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges
Notícia: El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges
Comparteix
El club blaugrana no té marge salarial per encabir els quatre reforços de l'estiu
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez nega haver influït en la marxa de Messi del Barça
Notícia: Florentino Pérez nega haver influït en la marxa de Messi del Barça
Comparteix
El president del Reial Madrid desmenteix que sigui amic del CEO del Barça, Ferran Reverter

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a agost 10, 2021 | 20:43
    JMMR agost 10, 2021 | 20:43
    FOT EL CAMP!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa