Món Esport
Així ha reaccionat el món del futbol al gol de Pedri

El Camp Nou ja té nou ídol futbolístic. Pedri s’ha coronat com l’estrella del Barça amb un partit espectacular davant el Sevilla. El canari ha generat nombroses ocasions a l’àrea andalusa i ha fet el gol de la victòria blaugrana al minut 72. El migcampista ha rebut la pilota a la frontal i ha deixat Rakitic a terra amb un retall i després ha fet el mateix amb Diego Carlos. El ’16’ ha definit la jugada enviant l’esfèric al fons de la xarxa amb un xut ras, potent i creuat. Aquesta obra d’art ha deixat meravellat el món del futbol i bona prova d’això són les reaccions que mostrem a continuació.

Xavi Hernández ha embogit

Sens dubte, una de les persones a qui més il·lusió ha fet aquest gol ha estat Xavi Hernández. L’entrenador del Barça ha celebrat l’espectacular diana amb moltíssima ràbia a la banqueta. Probablement, aquest sigui el gol que més ha entusiasmat el tècnic des de la seva arribada al FC Barcelona.

Altres reaccions destacades han estat les dels exfutbolistes del Barça Carles Puyol i Gary Lineker. En primer lloc, l’excapità barcelonista ha compartit la seva eufòria pel gol de Pedri a través de Twitter deixant palès el seu sentiment culer. L’exdefensa ha celebrat la diana del canari amb les següents paraules: “Siiiiiiii! Pedri, golàs!”. Per part seva, Lineker ha fet dues publicacions referents a aquest golàs a la mateixa xarxa social. En la primera d’elles, ha descrit el canari com un “jove futbolista increïblement talentós”, mentre que en la segona ha adjuntat un vídeo de la jugada de la diana del migcampista i ha afirmat que “aquesta humiliació als defenses hauria de ser il·legal”.

Per últim, també ha resultat viral la manera en què un comentarista de futbol àrab ha narrat el gol de Pedri davant el Sevilla. Aquest comunicador ha començat a celebrar el gol just al moment en què el jugador blaugrana ha controlat l’esfèric a la frontal i ha acabat d’esclatar quan el xut del ’16’ ha acabat al fons de la xarxa.



Més notícies
Pedri González, jugador del Barça, durant el partit contra el Sevilla | FC Barcelona
És Pedri un dels cinc millors jugadors del món?
Notícia: És Pedri un dels cinc millors jugadors del món?
Comparteix
El canari acumula bones xifres, aixeca el públic de la seva butaca i, a sobre, decideix partits
Pedri González ha marcat un golàs al Sevilla al Camp Nou | Europa Press
Pedri atura el temps al Camp Nou per donar al Barça una gran victòria (1-0)
Notícia: Pedri atura el temps al Camp Nou per donar al Barça una gran victòria (1-0)
Comparteix
El migcampista canari ha marcat un gol antològic per desencallar un partit on els blaugranes han merescut molt més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa