Món Esport
Pedri, a punt de repetir una gesta només aconseguida per Messi
  • CA

Pedri González, migcampista canari del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha estat escollit entre els futbolistes candidats a guanyar el prestigiós premi Golden Boy, que escull el millor jugador jove de la temporada. Fent una traducció senzilla, seria la Pilota d’Or dels joves. Juntament amb Eric Garcia, són els dos blaugranes que han estat seleccionats entre els finalistes a endur-se aquest guardó personal. Erling Braut Haaland, del Borussia Dortmund, és qui va guanyar la darrera edició d’aquest premi l’any passat.

Tanmateix, Pedri és, amb diferència, el gran favorit per endur-se aquest trofeu. Després d’haver completat una temporada excepcional amb el Barça i la selecció espanyola i d’haver-se convertit en el millor jugador jove de l’Eurocopa i d’haver estat seleccionat a l’onze ideal d’aquesta competició, no hi ha gairebé ningú que li pugui discutir el Golden Boy. Es podria considerar que Bukayo Saka, jugador de l’Arsenal i finalista amb la selecció anglesa a l’Eurocopa, Jude Bellingham, del Borussia Dortmund, i Jamal Musiala, del Bayer de Munic, són els principals competidors de Pedri. El Reial Madrid només compta amb Eduardo Camavinga entre els finalistes, però cal tenir en compte que la temporada passada la va disputar sencera al Rennes francès.

En qualsevol cas, el migcampista canari és a un pas d’assolir aquest guardó, amb el qual faria història en convertir-se en tot just el segon futbolista del Barça que aconsegueix aquest títol. El primer havia estat, com no podia ser d’una altra manera, l’astre argentí Leo Messi. El de Rosario, amb 18 anys, va guanyar el Golden Boy l’any 2005. Altres futbolistes relacionats amb el club blaugrana que han estat reconeguts amb aquest premi han estat Cesc Fàbregas, quan jugava a l’Arsenal i el Kun Agüero, quan era a l’Atlètic de Madrid. D’aquesta manera, Pedri constatarà el gran potencial que té amb un nou guardó individual.



Més notícies
Ansu Fati, durant un entrenament | FC Barcelona
El retorn d’Ansu Fati ja té data
Notícia: El retorn d’Ansu Fati ja té data
Comparteix
El futbolista guineà apareixerà aviat a les llistes de Ronald Koeman
Pedri, durant el partit contra el Bayern | Europa Press
Pedri i Jordi Alba, lesionats
Notícia: Pedri i Jordi Alba, lesionats
Comparteix
El club ha comunicat les dues baixes després del partit contra el Bayern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa