Món Esport
Pedri i Jordi Alba, lesionats
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha notificat la baixa per lesió de dos futbolistes del primer equip masculí. El lateral esquerre català, Jordi Alba, que ja va haver de marxar substituït durant el partit contra el Bayern de Munic, pateix una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. Ara bé, el cas més sorprenent és el del migcampista canari Pedri González, que, sense haver mostrat cap símptoma de problemes físics durant l’enfrontament de Champions League, també ha caigut: té una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra. El que no ha comunicat el club és el temps de baixa d’ambdós futbolistes, cosa que seria molt important per entendre l’abast de la tragèdia.

D’aquesta manera, el tècnic neerlandès Ronald Koeman perd dos jugadors que són titulars indiscutibles i dos dels pals de paller d’aquest equip. Actualment, Pedri és el futbolista menys discutit al mig del camp. Totes les seves passades i totes les seves decisions acostumen a ser encertades i això és molt important en un conjunt que no sap a què juga i que navega a la deriva. D’altra banda, tampoc no existeix cap jugador a la plantilla que pugui substituir Jordi Alba, ja que no té cap recanvi al lateral esquerre, i Koeman haurà de ser valent i apostar per Alejandro Balde, del filial, o utilitzar qualsevol altre lateral a cama canviada.

Aquestes informacions no fan més que confirmar les informacions del diari As que asseguren que Ronald Koeman està molt molest amb els serveis mèdics del club. Ara, tot just quan es començava a tenir una certa il·lusió pel retorn de jugadors com Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho i el Kun Agüero, cauen futbolista com Pedri, Jordi Alba, Sergiño Dest o Martin Braithwaite.



Més notícies
Memphis lluita una pilota contra el Bayern | Europa Press
El Bayern despulla les vergonyes d’un Barça molt tendre (0-3)
Notícia: El Bayern despulla les vergonyes d’un Barça molt tendre (0-3)
Comparteix
Els blaugranes han caigut de forma clara, però com a mínim han plantat cara
Gerard Piqué, durant el partit contra el Bayern | Europa Press
Piqué simbolitza la caiguda de l’imperi blaugrana
Notícia: Piqué simbolitza la caiguda de l’imperi blaugrana
Comparteix
"És el que hi ha, som el que som ara mateix", ha reconegut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa