Món Esport
El retorn d’Ansu Fati ja té data
  • CA

Ansu Fati, futbolista guineà del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha passat per un calvari que ha durat gairebé un any sencer. Des que es va lesionar a principis de novembre del 2020, el jove davanter ha estat operat fins a quatre vegades i ha passat per un procés de recuperació llarguíssim. Tanmateix, la llum al final del túnel ja és a tocar i tot just acaba de realitzar el primer entrenament complet amb el grup. Aquest és el darrer pas abans de rebre l’alta mèdica i poder tornar a trepitjar els terrenys de joc de forma oficial.

Així doncs, davant d’un retorn tan esperat i a la vegada tan complex, els serveis mèdics del Barça han realitzat una cimera especial per tractar el cas d’Ansu Fati. Segons ha revelat Mundo Deportivo, els metges del club han decidit que haurà de realitzar alguns entrenaments sencers més abans de poder tornar, però que el podríem veure a la convocatòria del partit contra el Cadis del pròxim 23 de setembre a l’estadi Nuevo Mirandilla. Si bé només podria estar per ajudar els seus companys durant pocs minuts, sí que hauria d’anar entrant en la dinàmica de l’equip dirigit per Ronald Koeman ben aviat.

Just després del partit contra el Cadis, el Barça s’enfrontarà al Llevant, el dia 26 de setembre, al Benfica, el dia 29 de setembre, i a l’Atlètic de Madrid, el dia 2 d’octubre. Durant aquest Tourmalet, Ansu podria anar entrant en breus períodes del final del partit per anar agafant ritme, ara bé, després de l’aturada per seleccions posterior a aquests duels, el club i el futbolista esperen que ja pugui estar disponible per jugar tots els minuts necessaris. Això sí, sempre amb la precaució necessària després d’una lesió tan llarga i amb la possibilitat de fer passes enrere si la cosa es compliqués.

Renovació a la vista

D’altra banda, un dels altres temes candents sobre Ansu Fati és la seva renovació amb el Barça. El futbolista guineà finalitza contracte el pròxim estiu i el club no el vol perdre de cap de les maneres. Segons ha informat Ràdio Barcelona, el mateix Ansu ja hauria comunicat al seu representant, Jorge Mendes, que vol seguir a Barcelona peti qui peti i totes les parts estarien molt a prop d’arribar a un acord.



Més notícies
La junta directiva de Joan Laporta, presentada | FC Barcelona
El Barça anuncia les pèrdues astronòmiques de la temporada passada
Notícia: El Barça anuncia les pèrdues astronòmiques de la temporada passada
Comparteix
La junta directiva del club s'ha reunit en una assemblea ordinària
Joan Laporta, durant l'entrevista amb el Món | Jordi Borràs
Ultimàtum de Laporta a Koeman
Notícia: Ultimàtum de Laporta a Koeman
Comparteix
Segons informa Esport3, el tècnic neerlandès es juga el càrrec en els pròxims partits

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a setembre 17, 2021 | 07:32
    Culé. setembre 17, 2021 | 07:32
    I, ja te data la propera lesió?. (ai!)
  2. Icona del comentari de: Jordi. a setembre 17, 2021 | 16:47
    Jordi. setembre 17, 2021 | 16:47
    Bona tarda, estem tots el culers tocats si. No van les coses be com ere previst.Malgrat aixo prego fer critica constructiva, sols aixi ens em sortirem tots. Merces.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa