El Barça anuncia les pèrdues astronòmiques de la temporada passada

La junta directiva del club s'ha reunit en una assemblea ordinària

La junta directiva del Futbol Club Barcelona ha celebrat una assemblea ordinària d’on s’han extret diverses conclusions rellevants sobre el passat i el futur del club. Pel que fa a temes econòmics, el Barça ha anunciat les pèrdues de la temporada passada i els números són esgarrifosos: 481 milions d’euros. D’altra banda, el pressupost per a aquest curs serà de 765 milions d’euros.

Les pèrdues de la temporada passada s’han conegut a partir de l’auditoria interna que s’ha dut a terme a l’entitat blaugrana des que la junta directiva de Joan Laporta hi va entrar. La gestió de l’expresident Josep Maria Bartomeu i la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus han tingut aquest impacte sobre l’economia del club. Els resultats d’aquesta auditoria -o due diligence– es faran públics el pròxim 6 d’octubre.

També ha transcendit l’anunci de la convocatòria de la pròxima Assemblea General de Socis Compromissaris, que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, coincidint amb el partit contra el València al Camp Nou. En aquesta Assemblea es proposaran dues reformes importants dels estatuts del club: que els socis es puguin donar d’alta de forma telemàtica i que els mandats presidencials durin cinc anys.

Aquesta ha estat tot just la segona assemblea ordinària de la junta directiva del Futbol Club Barcelona des que Joan Laporta és a la presidència de l’entitat blaugrana. L’advocat barceloní ha assumit la direcció del Barça en un dels moments més complicats de la història i necessita l’aprovació dels socis en les Assemblees Generals de Compromissaris per poder tirar endavant el seu projecte. És per això que aquest esdeveniment que s’ha anunciat de cara a mitjan octubre serà molt important perquè la gestió de la junta directiva del club pugui tenir continuïtat. L’anterior Assemblea de Compromissaris va tenir lloc el dia 20 de juny i es va celebrar al Camp Nou per primera vegada a la història.

Més informació

Comentaris

    de moment una nit a la presó Setembre 17, 2021 8:53 am
    tan debò el titella del grupo godo, el bartomeu, sigui declarat responsable de totes aquestes pèrdues, n'ha fet de l'alçada d'un campanar
    Josep M. Ponsa Setembre 17, 2021 6:52 pm
    Mil disculpes i que ningú s'ofengui. D'acord, segons el meu parer, la gestió iniciada per en Sandro Rosell, com el p'resident més votat de la història Blaugrana, ja ho vaig veure com el preludi de temporals i calamitats grosses. però els socis, són els quins han de manar en un club de les característiques democràtiques del nostre. Arriba Bertomeu i segueix la meva observació, atenuada, això si, per les inèrcies d'uns extraordinaris jugadors, que ho havíen estat tot, i que l'edat, inconscientment els anaba convidant a sortir del club. Entre tants, bestiesa, rere bestiesa, fitxatges de molts més de 100 milions, Dembelé, Coutinho, i la "cirereta" Griezman. Home, que es veia a venir, no et sembla plenipotenciari Soci del Barça ? Laporta i companyia us desitjo una feliç gestió, en la esperança que la Masía ens salvi !!

Nou comentari