Món Esport
VÍDEO | Laporta envia un missatge contundent als culers
  • CA

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials personals per enviar un missatge als socis i seguidors del Barça després de la desfeta contra el Bayern de Munic en el primer partit de la fase de grups de la Champions League. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana s’ha gravat al seu despatx i s’ha dirigit als aficionats en un to greu i fins i tot dramàtic, a la vegada que segur.

De la mateixa manera que va fer el central català Gerard Piqué un cop va acabar el duel contra els bavaresos, Laporta es mostra realista i assegura que aquest és “un dels escenaris que contemplàvem”. De fet, per mostrar-se empàtic amb els culers, el president blaugrana afirma que “estic tan dolgut i indignat com tots vosaltres”. Això referma la idea que no les té totes amb la continuïtat del tècnic neerlandès Ronald Koeman.

Tanmateix, Laporta també demana que els aficionats siguin comprensiu amb ell mateix i amb la junta directiva actual i és per això que fa algunes peticions als seguidors del Barça: “Us demano paciència i que seguiu donant-nos suport. També us demano confiança. Necessitem aquest marge de confiança. No tingueu cap dubte, ho arreglarem”. Tot i això, les imatges de la derrota contra el Bayern continuen pesant en molts culers.

Cal recordar que, un cop va finalitzar el partit de Champions, Laporta va reunir el vicepresident primer, Rafa Yuste, i el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, per analitzar la situació de l’equip. Aquesta cimera es va allargar fins a les dues de la matinada i es va decidir que es donaria un ultimàtum a Ronald Koeman durant els pròxims tres partits. Segons ha informat RAC1, Laporta va arribar molt enfadat a aquesta trobada i a partir d’això es pot entendre el to d’aquest vídeo que ha compartit a les xarxes socials.



Més notícies
Joan Laporta, durant l'entrevista amb el Món | Jordi Borràs
Ultimàtum de Laporta a Koeman
Notícia: Ultimàtum de Laporta a Koeman
Comparteix
Segons informa Esport3, el tècnic neerlandès es juga el càrrec en els pròxims partits
Laporta, Yuste i Alemany, a la llotja de la Ceràmica | Europa Press
Cimera de Laporta, Yuste i Alemany fins a les dues de la matinada
Notícia: Cimera de Laporta, Yuste i Alemany fins a les dues de la matinada
Comparteix
Els tres dirigents del Barça van analitzar la derrota contra el Bayern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa