Cimera de Laporta, Yuste i Alemany fins a les dues de la matinada

Els tres dirigents del Barça van analitzar la derrota contra el Bayern

La dura derrota del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona contra el Bayern de Munic en el primer partit de la fase de grups de la UEFA Champions League és d’aquelles que deixarà rastre. Malgrat que l’entrenador Ronald Koeman hagi volgut buscar excuses per a totes les errades del seu equip, la imatge que va deixar el Barça està sent el tema de debat després del que es va veure al Camp Nou.

És per això que, just al final de l’encontre, el president Joan Laporta es va reunir amb els seus homes de confiança: el vicepresident primer Rafa Yuste i el director de l’Àrea de Futbol Mateu Alemany. Segons informen diversos mitjans de comunicació, aquesta cimera es va allargar unes tres hores, ja que no va ser fins a les dues de la matinada, aproximadament, quan tots tres van abandonar el Camp Nou. També va trigar molt a marxar el central Gerard Piqué, però es desconeix el motiu.

El contingut d’aquesta trobada és totalment secret, però no es considera probable que es prengués cap decisió immediata. De ben segur que tots tres van analitzar els motius que havien conduït el conjunt blaugrana a caure derrotats d’una forma tan clara, però tots tres dirigents són conscients que l’equip es troba en un procés de construcció. La continuïtat de Ronald Koeman no hauria d’estar en perill imminent, però no deuria agradar que s’utilitzés un sistema covard amb tres centrals i que tot i això es rebessin tres gols. Tampoc no els deuria entusiasmar que l’aposta pels joves només es fes palès un cop el marcador ja estava sentenciat i no podien tenir cap impacte real en el joc. Sigui com sigui, tot seguirà més o menys igual al pròxim partit, contra el Granada el Camp Nou, però els directius i el president tenen la lupa posada sobre l’equip. De ben segur que, si aquesta situació s’allarga, passaran coses.

Més informació

Comentaris

    Tano Setembre 15, 2021 12:41 pm
    1. No cal allargar-ho més, Koeman no té la capacitat per dur a terme a bon port aquest equip actual. 2. Cal reforçar mig camp i la defensa. 3. Cal poder trobar un enllaç real mig-camp i davanters. 4. Cal fer una pressió intel·ligent, i no deixar espais buits. 5. N'hi han jugadors que no donen la talla actualment, entre ells, algú que altre capità actual. Si hem de fer el ridícul per Europa, fem-ho amb esma, no sortit com un animal ferit, i acollonit, si s'ha de fer amb gent jove es fa i punt, no cal esperar quan t'han fotut el 0-2, deixem de ficar jugadors que no tenen la velocitat ni la potencia per poder competir a Europa. Molt agraït pel que varen fer en el passat, però actualment van una mica perduts i amb manca de intensitat, sobretot el mig camp i una defensa massa tova.

Nou comentari