Món Esport
La continuïtat d’Ilaix Moriba al Barça no està assegurada
  • CA

Mamady Moriba, pare i representant d’Ilaix Moriba, ha concedit una entrevista al Què t’hi jugues! de Ràdio Barcelona, on ha parlat de l’esclat del seu fill i de la situació que està vivint al Barça. Les seves paraules més destacades, però, han estat relacionades amb la seva renovació. El club vol lligar-lo durant molts anys, però Mamady no ho veu tan clar i no vol córrer: “Per a nosaltres no hi ha pressa per renovar Ilaix. És el nostre objectiu, però depèn de la negociació. És el que volem, però no puc tranquil·litzar la gent i dir que renovarà segur, depèn”.

Ha reconegut l’interès del Manchester City, el Manchester United, el Chelsea i la Juventus de Torí en un passat. Ha assegurat que eren ofertes superiors, però que van posar per davant el Barça perquè “ens ho ha donat tot”. A més a més, tampoc no ha negat que alguna mena de contacte amb el Reial Madrid ha existit. Però, en aquest sentit, Mamady relaxa els barcelonistes i afirma que “vull que tots els culers estiguin contents”. En qualsevol cas, no serà la negociació més fàcil del món per al club blaugrana.

Ara bé, si bé és cert que Mamady es fa el ronso, les seves paraules per al Barça han estat de total agraïment. “La Masia ha estat la clau de tot. Ell arribava allà i jo em quedava tranquil. Ha estat molt dur tot plegat, però per fi estem contents”, ha reconegut. Pel que fa a les intencions d’Ilaix, també és molt clar: “Ell em diu que no vol anar enlloc, que vol triomfar al Barça. Tots el volen fitxar, però no contempla cap altra opció que quedar-se aquí”.

Ha mostrat gairebé admiració per a Ronald Koeman i les oportunitats que està donant al seu fill, però també treu pit i presumeix d’ell: “Té un caràcter molt fort, és un guanyador dins i fora del camp”. El Compara amb Yaya Touré i Paul Pogba, però sobretot amb Sergio Busquets. Finalment, amic com és de Bori Fati, pare d’Ansu, ha parlat de la situació del jove davanter de la Masia: “La família d’Ansu Fati ho està passant malament per la lesió. Són moments difícils, però passarà”.



Més notícies
Mingueza, celebra el gol | Europa Press
Mingueza i Roberto renovaran amb el Barça
Notícia: Mingueza i Roberto renovaran amb el Barça
Comparteix
Joan Laporta i la nova junta directiva comencen a configurar la plantilla del futur
Nico González, la joia del filial | FC Barcelona
El Barça ha trobat el nou Sergio Busquets i és el fill d’una llegenda de la Lliga
Notícia: El Barça ha trobat el nou Sergio Busquets i és el fill d’una llegenda de la Lliga
Comparteix
Nico González és una de les estrelles del filial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa