El pare d’Alaba nega un acord amb el Madrid: el Barça, atent

El defensa austríac encara no ha signat res ni s’ha compromès amb cap equip

David Alaba és, juntament amb Leo Messi i Sergio Ramos, un dels millors futbolistes que acaba contracte el 30 de juny. El futbolista austríac, que no renovarà amb el Bayern de Munic, encara no ha decidit el seu futur. Aquest dimarts, el diari MARCA ha assegurat que el Reial Madrid havia arribat a un acord per a la seva incorporació amb la carta de llibertat el pròxim estiu.

El pare del jugador, però, ha desmentit el pacte al diari BILD i ha deixat clar que encara no hi ha res signat i que hi ha altres clubs interessats en el seu fill. George Alaba no ha confirmat les notícies difoses des de la capital d’Espanya “perquè no hi ha cap acord”. D’aquesta forma, ha desmentit que hagi pactat amb el Madrid un contracte de quatre temporades i 11 milions d’euros nets anuals.

El Barça, atent

Encara que sembla que és molt complicat que el Barça, que travessa greus problemes econòmics, sigui capaç de guanyar la cursa per Alaba, diverses informacions asseguren que el representant del central, Pini Zahavi, ha recomanat al seu client que s’esperi a la celebració de les eleccions a la presidència del club blaugrana per prendre una decisió definitiva. Com a mínim dos dels tres candidats ja han parlat amb l’agent, segons la Cadena SER.

Més informació

Nou comentari