Món Esport
Laporta: “M’agradaria que Catalunya tingués més poder”
  • CA

Joan Laporta ha afirmat, en una entrevista a El Transistor d’Onda Cero, que li agradaria “que Catalunya tingués més poder”. El candidat a la presidència del Barça, no obstant això, també ha apuntat que està “desvinculat” de la política, a la qual ha “deixat de costat”, i que el projecte que lidera “és independent de grups polítics, econòmics i mediàtics”.

L’expresident blaugrana, a més, ha deixat entreveure que no contempla que Xavi Hernández sigui l’entrenador del primer equip del Barça en el curt termini. “Sembla que va amb un altre candidat. Té al cap tornar i estic convençut que ho farà, coneix perfectament el club i s’està preparant. No toca fer hipòtesis, però. Jo, personalment, no parlaré de noms concrets. El meu projecte se centra en l’entrenador i els jugadors que tenim”, ha analitzat.

Entre moltes altres coses, Laporta s’ha mostrat obert al fet que “jugadors com Iniesta, Puyol o Valdés, que són herois d’aquest club, es puguin integrar”. “Seria perfecte. Amb en Víctor tinc molt bona relació, però ara mateix no estic compromès amb ningú. Fins que no guanyi no puc fer-ho”, ha afegit sobre l’exporter, que acaba de deixar de ser l’entrenador de l’Horta.



Més notícies
Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, candidats a les eleccions del Barça | El Món
Les reaccions dels candidats del Barça a la derrota a la Supercopa
Notícia: Les reaccions dels candidats del Barça a la derrota a la Supercopa
Comparteix
Laporta i Font aprofiten per fer campanya electoral, mentre que Freixa carrega contra la permissibilitat arbitral
Toni Freixa, candidat a les eleccions del Barça | Europa Press
Dard enverinat de Freixa a Laporta
Notícia: Dard enverinat de Freixa a Laporta
Comparteix
El candidat a la presidència del Barça ha valorat l'ajornament de les eleccions en roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa