Laporta: “M’agradaria que Catalunya tingués més poder”

El candidat a les eleccions del Barça remarca, també, que està “desvinculat” de la política

Joan Laporta ha afirmat, en una entrevista a El Transistor d’Onda Cero, que li agradaria “que Catalunya tingués més poder”. El candidat a la presidència del Barça, no obstant això, també ha apuntat que està “desvinculat” de la política, a la qual ha “deixat de costat”, i que el projecte que lidera “és independent de grups polítics, econòmics i mediàtics”.

L’expresident blaugrana, a més, ha deixat entreveure que no contempla que Xavi Hernández sigui l’entrenador del primer equip del Barça en el curt termini. “Sembla que va amb un altre candidat. Té al cap tornar i estic convençut que ho farà, coneix perfectament el club i s’està preparant. No toca fer hipòtesis, però. Jo, personalment, no parlaré de noms concrets. El meu projecte se centra en l’entrenador i els jugadors que tenim”, ha analitzat.

Entre moltes altres coses, Laporta s’ha mostrat obert al fet que “jugadors com Iniesta, Puyol o Valdés, que són herois d’aquest club, es puguin integrar”. “Seria perfecte. Amb en Víctor tinc molt bona relació, però ara mateix no estic compromès amb ningú. Fins que no guanyi no puc fer-ho”, ha afegit sobre l’exporter, que acaba de deixar de ser l’entrenador de l’Horta.

Més informació

Nou comentari