Dos partits de sanció a Messi

L’argentí es perdrà els enfrontaments contra el Cornellà i l’Elx

La final de la Supercopa d’Espanya va acabar de la pitjor forma possible per al Barça. El conjunt culer no només no va poder evitar la derrota contra l’Athletic Club, sinó que va acabar frustrat i desesperat per la situació i per la permissibilitat arbitral de Gil Manzano a l’agressivitat basca. Leo Messi, quan tot estava dat i beneït, va agredir Asier Villalibre i, per primera vegada en 753 partits, va ser expulsat amb la samarreta blaugrana.

A l’acta del partit, Manzano va justificar d’aquesta forma la vermella a l’astre argentí: “En el minut 120, el jugador Messi Cuccittini, Lionel Andrés ha estat expulsat pel següent motiu: colpejar un contrari amb el braç fent ús de força excessiva estant la pilota en joc, però no a distància de ser jugada”. La redacció del text no suposava cap atenuant pel fet que no inclogués la paraula “agressió”. El col·legiat es va limitar a explicar el que havia succeït i aquest dimarts ha estat Carmen Pérez, presidenta del Comitè de Competició i Jutgessa Única de la Federació Espanyola de Futbol, qui ha valorat que la infracció va ser de caràcter lleu.

Per aquest motiu, Messi ha estat sancionat amb dos partits i, per tant, no podrà jugar contra el Cornellà el pròxim dijous ni davant l’Elx diumenge vinent. L’argentí podrà aprofitar aquest període per fer net de les molèsties musculars que van impedir que arribés a la Supercopa d’Espanya en perfecte estat de forma. El Barça ja ha comunicat que presentarà recurs per intentar rebaixar la sanció.

Més informació

Nou comentari