Món Esport
La pancarta a l’estil Laporta del Cornellà abans de jugar contra el Barça
  • CA

Després d’eliminar l’Atlètic de Madrid, el Cornellà afronta l’eliminatòria dels setzens de final de la Copa del Rei amb entusiasme i, sobretot, molta il·lusió. Aquest dimarts al matí, un dels patrocinadors del club del Baix Llobregat, l’empresa d’ascensors Eninter, ha desplegat a la façana de les seves oficines una pancarta molt semblant a la de Joan Laporta a Madrid durant la precampanya a les eleccions del Barça.

En la lona hi surt Eloy Gila, jugador del Cornellà, i la frase “ganes de tornar a guanyar”. “Laporta tenia ganes de tornar a veure’ns. Nosaltres tenim ganes de tornar a guanyar. No deixeu de créixer i junts crearem”, ha piulat l’empresa d’ascensors en el seu perfil oficial de Twitter. Amb aquesta forma original d’animar l’equip entrenat per Guillermo Romo, el patrocinador del rival del Barça als setzens de final ja ha donat el tret de sortida al partit que es disputarà el dijous a partir de les nou de la nit.

El partit, a porta tancada

Encara que el Cornellà va demanar al Govern de la Generalitat de Catalunya una autorització per disputar el partit contra el Barça amb afeccionats a les grades, aquest dimarts també s’ha sabut que la proposta ha estat rebutjada i que, per tant, el compromís haurà de ser a porta tancada.



Més notícies
Leo Messi, durant la final de la Supercopa | Europa Press
Dos partits de sanció a Messi
Notícia: Dos partits de sanció a Messi
Comparteix
L’argentí es perdrà els enfrontaments contra el Cornellà i l’Elx
Eder Sarabia, al Camp Nou | EFE
Eder Sarabia, nou entrenador de l’Andorra de Piqué
Notícia: Eder Sarabia, nou entrenador de l’Andorra de Piqué
Comparteix
El tècnic basc, fins ara segon de Quique Setién, substitueix Nacho Castro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa