Món Esport
El Barça tem una possible marxa de Gavi

Pablo Gavi és, sense cap mena de dubte, la gran revelació d’aquesta temporada del Futbol Club Barcelona. I això ja és dir molt, perquè estem parlant d’un curs on han debutat fins a vuit jugadors del filial o de la Masia i molts d’ells han aconseguit un lloc al primer equip des del mateix moment en què ho han fet. Però Gavi més enllà. Ha jugat gairebé tots els partits del Barça des del seu debut, ha estat un jugador fonamental al mig del camp amb la baixa de Pedri González i, a més a més, això li ha comportat, de retruc, la convocatòria amb la selecció espanyola de Luis Enrique, on també s’ha convertit en titular indiscutible.

Estem davant, doncs, d’un dels projectes de futur més importants del club, qui podria ser un dels líders de l’equip durant els pròxims quinze o vint anys, ja que ara només en té 17. Gavi, però, té edat de juvenil i, com a tal, té el contracte corresponent. És per això que el Barça treballa urgentment per fer-li fitxa del primer equip i oferir-li un sou a l’altura, de la mateixa manera que ha ocorregut aquesta temporada amb Ansu Fati o Pedri González. A més a més, el seu contracte acaba el 2023, així que el club ha d’actuar amb pressa.

Arribats a aquest punt s’han de sumar dos factors. El primer és que ja ha despertat l’interès de moltíssims equips europeus i el segon és que, si aquests se’l volen endur sense negociar amb el Barça, només hauran de pagar 50 milions d’euros corresponents a la seva clàusula de rescissió. El club li ha començat a veure les orelles al llop i, un cop acabi el frenètic mercat de fitxatges d’hivern, la prioritat indiscutible serà la seva renovació, de la mateixa manera que la de Nico González o Ronald Araujo.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un partit d'aquesta temporada | Europa Press
L’entorn de Dembélé posa més llenya al foc i esclata contra el Barça
Notícia: L’entorn de Dembélé posa més llenya al foc i esclata contra el Barça
Comparteix
El representant del futbolista critica l'actitud del club i reconeix que encara no sap quina decisió prendran
Ousmane Dembélé, veient un partit del Barça des de la graderia del Camp Nou | Europa Press
Dembélé embolica la troca i obre la porta a una possible renovació
Notícia: Dembélé embolica la troca i obre la porta a una possible renovació
Comparteix
El francès ha transmès avui a Xavi Hernández que vol continuar al club tot i la fermesa del seu representant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa