Món Esport
Dembélé embolica la troca i obre la porta a una possible renovació

La novel·la dramàtica que està escrivint Ousmane Dembélé amb el Futbol Club Barcelona com a víctima ha tingut avui un episodi esperançador pels interessos blaugranes. Si bé els darrers dies s’ha anunciat la negativa del seu entorn a renovar, i per tant el desig de marxar del club el mes de juny i amb cap moneda a canvi, avui Dembélé s’ha reunit amb l’entrenador, Xavi Hernández, i ha donat un cop de volant. El francès ha comunicat al terrassenc que vol renovar amb el club.

Segons informa el diari Sport, Dembélé ha agraït Xavi les mostres d’amor que ha oferit públicament cap a ell, i la confiança rebuda en els partits. Se sent molt valorat en la teoria i en la pràctica. Amb paraules i amb fets. Mentrestant, Xavi ha demanat al campió del món amb França que adopti més pes en les negociacions, en detriment del representant del futbolista, Moussa Sissoko. Vol més implicació en el procés per part de Dembélé. Però, en aquest sentit, Dembélé ha recordat que és el seu representant l’encarregat de gestionar les xifres de la negociació i no ell.

La reunió d’avui ha sigut un pas molt important per una renovació que podria erupcionar definitivament demà. Per bé o per malament. Perquè el club ha emplaçat Sissoko a una nova trobada. I espera que sigui la definitiva i que serveixi per tancar l’únic escenari desitjat: una renovació, com més aviat millor, per continuar tenint a la plantilla un futbolista jove, amb qualitat, amb potencial, valorat per l’entrenador i estimat pel president, Joan Laporta.

A l’altra banda de la balança podrien donar-se dos escenaris: que Sissoko segueixi posposant l’alarma i per tant la renovació segueixi refredant-se, o que directament anunciï que no signaran i que el futbolista esgotarà el seu contracte. En aquest sentit, el club podria optar o bé per transferir-lo en aquest mercat de fitxatges hivernal per obtenir ingressos, o bé perquè el futbolista acabi marxant al final de la temporada. I, en aquest cas, directiva i cos tècnic debatrien un possible nou paper de l’exfutbolista del Borussia Dortmund en la plantilla blaugrana. Si segueix sent un futbolista titular, o si, tot i comptar per Xavi Hernández, acaba sent carn de banqueta. A hores d’ara, però, Dembélé opta per seguir comptant pel tècnic. Per ser cap de lleó.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un partit | Europa Press
Els tres escenaris que el Barça planteja a Dembélé
Notícia: Els tres escenaris que el Barça planteja a Dembélé
Comparteix
Un cop el francès ja ha comunicat al club que no renovarà, l'entitat blaugrana mou fitxa
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
L’estratosfèrica xifra que demana Dembélé per renovar amb el Barça
Notícia: L’estratosfèrica xifra que demana Dembélé per renovar amb el Barça
Comparteix
El club blaugrana no està disposat a acceptar les pretensions del francès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MIquelets & company a gener 18, 2022 | 18:46
    MIquelets & company gener 18, 2022 | 18:46
    Bon vent i barca nova !!
  2. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a gener 18, 2022 | 22:12
    La Guineu sense Carasseta gener 18, 2022 | 22:12
    ni pagant , a la puta merda.
  3. Icona del comentari de: ton c. a gener 19, 2022 | 11:06
    ton c. gener 19, 2022 | 11:06
    aquest xicot després del colobrot del seu representant, a la gradería, fins al juny, i no en parlem més, sino és així, jo ja no diré força barça, sino fóra barça.
  4. Icona del comentari de: Felipe a gener 20, 2022 | 18:56
    Felipe gener 20, 2022 | 18:56
    Mala noticia per Barca......jo el regalaria I faria diners

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa