Món Esport
Les cinc desorbitades ofertes que ha rebut Dembélé per deixar el Barça
  • CA

L’etapa del davanter Ousmane Dembélé al Barça podria acabar ben aviat. El francès acaba contracte el pròxim mes de juny i la directiva blaugrana dona gairebé per impossible aconseguir la seva renovació. Les exigències econòmiques que demanen els representants del jugador per renovar el seu contracte són completament desorbitades i l’entitat culer no està disposada a assumir-les. Tot i que sembla que la voluntat del futbolista és quedar-se, la realitat és que ara mateix la seva continuïtat és molt difícil. Ara mateix, Dembélé té autorització legal per negociar el seu futur amb qualsevol equip, ja que li queden menys de sis mesos de contracte. De fet, els seus representants ja haurien rebut algunes propostes molt atractives econòmicament pel davanter.

L’oferta que més hauria convençut Ousmane Dembélé i els seus agents és la que ha arribat per part de la Juventus de Torí. El diari Sport assegura que el club italià i el davanter ja tenen un principi d’acord. Les xifres que ha ofert el club torinès al futbolista francès no han transcendit. No obstant això, les exigències que van transmetre els agents del jugador al Barça eren un sou de 30 milions d’euros bruts, una prima de 30 quilos més i altres 15 pel seu representant segons TV3. Per tant, si l’oferta de la Juventus ha convençut els representants de Dembélé no deu estar lluny d’aquestes xifres.

No obstant això, el francès encara no s’ha compromès amb el club italià perquè estaria esperant una oferta del PSG segons apunta Mundo Deportivo. L’equip gal hauria demanat a Dembélé paciència i temps per preparar una oferta multimilionària. Per tant, els representants del davanter estan esperant a veure la proposta del PSG per decidir si signen el contracte amb la Juventus.

Un altre club que segueix de ben a prop les passes de Dembélé és el Newcastle. Aquest equip acaba de ser adquirit per un magnat àrab i disposa de molts diners. Alguns mitjans apunt que el club anglès hauria ofert a l’atacant francès un sou de 20 milions d’euros i una prima de 15 milions per al jugador i una altra de la mateixa quantitat per al seu representant. No obstant això, el Newcastle està en posicions de descens a la Premier League. Per tant, aquesta opció no és la més atractiva pel jugador. Diverses informacions apunten que el Manchester United i l’Arsenal també s’han interessat per la situació de Dembélé i estarien disposats a satisfer les exigències econòmiques dels seus representants. Ara bé, aquests dos clubs hauran d’afanyar-se si no volen arribar massa tard a la subhasta pel jugador.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, durant un partit | Europa Press
Acusen Cristiano Ronaldo d’amenaçar els seus companys d’equip
Notícia: Acusen Cristiano Ronaldo d’amenaçar els seus companys d’equip
Comparteix
L'exfutbolista Gabriel Agbonlahor creu que els davanters del Manchester United juguen amb por
Kylian Mbappé, amb el PSG | Europa Press
L’última carta del PSG per retenir Mbappé
Notícia: L’última carta del PSG per retenir Mbappé
Comparteix
El club parisenc aprofitarà els mesos de marge abans de l'eliminatòria de Champions contra el Madrid per convèncer el jugador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa