Món Esport
L’última carta del PSG per retenir Mbappé
  • CA

Kylian Mbappé, astre del futbol francès de només 23 anys, és un jugador que tots els equips del món voldrien tenir. A hores d’ara, però, l’escenari més probable és que abandoni el París Saint-Germain (PSG) el pròxim estiu, quan finalitza contracte, per marxar de forma gratuïta al Reial Madrid, club on ha somiat jugar des de petit. De fet, aquest darrer estiu ja es va estar a punt de produir aquest traspàs, després que Florentino Pérez oferís fins a 200 milions d’euros per ell als propietaris qatarians de l’entitat parisenca, però cap de les propostes de l’empresari madrileny van ser acceptades.

En qualsevol cas, la premsa madrilenya situa l’astre gal al Santiago Bernabéu la pròxima temporada, una situació que es considera gairebé irreversible al dia d’avui. Tanmateix, hi ha un únic factor que podria canviar les coses. Segons explica L’Équipe, un dels diaris esportius francesos més reconeguts, Mbappé ha assegurat al PSG que, malgrat que a partir de ja, és a dir, de l’1 de gener del 2022, pot negociar amb el club que vulgui, no ho farà amb el Madrid fins a mitjans de març, ja que entre el 15 de febrer i el 9 del mes següent es disputa l’eliminatòria de vuitens de final de la UEFA Champions League entre francesos i merengues.

Així doncs, i sempre segons L’Équipe, el PSG ha trobat en aquests dos mesos i mig de marge una oportunitat d’or per continuar fent arribar ofertes a Mbappé que puguin fer canviar d’idea el futbolista perquè es quedi a la seva ciutat natal. El davanter francès, però, també ha dit que si bé no vol parlar amb el Madrid per respecte al seu equip, tampoc no vol parlar d’una possible renovació amb el PSG perquè considera que tampoc no és el moment de fer-ho. Així doncs, els propietaris qatarians de l’entitat gal·la tenen una feina gairebé impossible per endavant.



Més notícies
Mbappé i Messi, durant un entrenament | Europa Press
Revelats els draps bruts de Messi i el vestidor del PSG
Notícia: Revelats els draps bruts de Messi i el vestidor del PSG
Comparteix
Alguns companys de l'argentí s'haurien mostrat molestos per la celebració de la seva Pilota d'Or
Kylian Mbappé, jugador del PSG | PSG
El PSG dona pistes sobre el futur de Kylian Mbappé
Notícia: El PSG dona pistes sobre el futur de Kylian Mbappé
Comparteix
El director esportiu del club francès reconeix que les relacions amb el jugador no passen per un bon moment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa