Món Esport
Dembélé hauria tornat a trair el Barça

El futbolista del Barça Ousmane Dembélé sembla decidit a fer la guitza al club blaugrana fins que finalitzi el seu contracte el pròxim 30 de juny. L’entitat barcelonista ha intentat per totes les vies buscar una sortida al futbolista en aquest mercat d’hivern. El francès no compta pel seu tècnic, Xavi Hernández, ja que ha decidit no renovar el seu contracte i el FC Barcelona no està disposat a donar minuts a un jugador que no està compromès amb el club.

El davanter és conscient d’aquesta situació, però en cap cas ha facilitat la seva sortida del Barça. El francès ha rebut diverses ofertes d’equips europeus, però alguns d’ells no podien assumir la seva fitxa. Dembélé no ha acceptat en cap cas rebaixar-se el sou i aquest fet ha fet fracassar bona part de les negociacions que el Barça havia iniciat per desprendre’s del jugador.

Durant els últims dies del mercat d’hivern, el PSG ha iniciat conversacions amb la directiva barcelonista pel fitxatge del davanter. El club francès semblava no tenir cap problema per assumir el salari de Dembélé. No obstant això, el Paris Saint Germain no estava disposat a pagar una gran quantitat per aquest traspàs i les negociacions s’haurien estancat perquè el Barça demanava vint milions d’euros al PSG segons apunten diversos mitjans.

Mentre el club blaugrana no aconseguia arribar a un acord amb el Paris Saint Germain, qui sí que podria haver-ho fet és Ousmane Dembélé. ‘El Chiringuito de Jugones’ assegura que el davanter ja ha acordat el seu fitxatge pel club francès de cara al pròxim estiu. Aquest fet produiria que el PSG abandonés les negociacions amb el Barça, ja que no tindria cap sentit que l’entitat parisenca pagués vint milions per un jugador que tindrà gratis d’aquí a pocs mesos. Aquest moviment per part de Dembélé posaria fi als rumors sobre la seva possible sortida del club barcelonista i el futbolista es quedaria a Barcelona sense jugar cap més partit fins a la temporada vinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa