Jonatan Giráldez, nou entrenador del Barça femení

El club aposta per una opció continuista per substituir Lluís Cortés

El Futbol Club Barcelona ha anunciat que Jonatan Giráldez serà el nou tècnic del primer equip femení de futbol. L’entrenador gallec fa un pas endavant en la seva carrera a l’entitat blaugrana, ja que formava part de l’equip assistent de Lluís Cortés, qui va anunciar la seva dimissió la setmana passada a causa de la pressió de les jugadores de la plantilla i les tensions que s’havien originat durant la temporada.

Giráldez signa per a una temporada amb opció de renovar per una altra més. La signatura del seu contracte sha produït en un acte privat amb el president Joan Laporta i altres directius a porta tancada. Ara per ara no hi ha cap roda de premsa prevista del nou tècnic, segons ha informat el club a El Món.

D’aquesta manera es tanca el serial sobre l’adéu de Lluís Cortés, malgrat que encara no s’han donat explicacions al respecte i es tracta d’un tancament en fals. El tècnic lleidatà volia oferir una roda de premsa per donar detalls sobre la seva decisió, la qual finalment no es va produir per petició del club. La marxa de Vicky Losada i de Cortés fan que la cara del Barça de la temporada vinent sigui força diferent, com a mínim pel que fa a lideratges.

Més informació

Comentaris

  Parito Juliol 2, 2021 12:46 pm
  Es guapo!!
  bs Juliol 2, 2021 5:21 pm
  molt malament
  Espectador Juliol 2, 2021 10:07 pm
  Un entrenador que parla català !! fantàstic.

Nou comentari