Mig milió de francesos signen perquè es repeteixi el partit contra Suïssa

Consideren que el penal decisiu de la tanda hauria d'haver estat invalidat

Cas surrealista a l’Eurocopa de futbol. Després de la gran sorpresa als vuitens de final amb l’eliminació de la selecció francesa per part de la modesta selecció suïssa, una gran quantitat d’aficionats dels bleus intenten fer mans i mànigues per no acceptar la realitat. Això ha portat a gairebé mig milió de seguidors de la selecció francesa a signar una petició perquè la UEFA obligui a repetir el partit contra Suïssa. AL·leguen que el penal decisiu aturat per Sommer a Mbappé hauria d’haver estat invalidat, perquè, segons ells, el porter estava avançat.

Tanmateix, Les Lignes Bougent, la plataforma on s’han recollit aquestes signatures (una mena de change.org) ja ha retirat la petició quan s’estava a punt d’assolir l’objectiu. El motiu és que el porter estava en una posició perfectament legal en el moment de llançar-se el penal. A més a més, en cap cas la UEFA hauria fet repetir el partit per aquest fet. Els francesos hauran d’anar acceptant que han estat la gran decepció d’aquesta Eurocopa.

Més informació

Comentaris

  Ramon Juliol 1, 2021 8:37 pm
  Els bons catalans hauríem de signar-ho també, perquè França dóna molta més seguretat que Suïssa davant Espanya.
  Ramon Juliol 1, 2021 8:42 pm
  Jo d'antuvi volia una final Anglaterra-Bèlgica. Que roman possible. Però, és clar, França em semblava una garantia davant la puta Roja de merda.
  Circ Juliol 2, 2021 10:12 am
  Això del futbol és un circ patètic.

Nou comentari