L’OMS atribueix l’escalada de contagis a l’Eurocopa

Les multituds als estadis i bars haurien contribuït a l'expansió de la variant Delta

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha conclòs que l’actual escalada de contagis de coronavirus a Europa s’atribueix a la celebració de l’Eurocopa de futbol masculí. Les grans multituds als estadis i a la seva rodalia, als bars o a les places amb pantalles gegants per seguir els partits arreu del continent haurien contribuït a l’expansió de la variant Delta de la pandèmia, segons l’OMS.

Aquestes conclusions arriben després d’observar que moltes persones que s’han desplaçat a països estrangers per seguir les seves respectives seleccions a l’Eurocopa han acabat contagiades. També hi ha hagut molts casos entre els espectadors dels duels dels estadis on s’està disputant aquesta competició que, per primera vegada, no té una seu única en un país, sinó que es distribueix en diversos llocs d’Europa.

Els principals focus de contagi han estat alguns estadis determinats, no tots. De fet, la seu espanyola, a la Cartuja de Sevilla, és un dels camps on menys casos hi ha hagut. D’altra banda, l’estadi de Wembley, a Londres, el Glasgow Park, a Escòcia, o l’estadi Krestovski, a Sant Petersburg, són els llocs on més contagis s’han produït.

Més informació

Comentaris

    Ramon Juliol 1, 2021 10:14 pm
    La culpa la té tothom menys qui la té. La Xina comunista.
    Jac Jou Juliol 2, 2021 7:35 am
    Que ja no cola , mentiders.

Nou comentari