Els números de Lenglet que condemnen el Barça

El francès deixa tocat de mort a un pobre Barça amb un penal al tram final de partit

El protagonista del partit d’avui té un nom: Lenglet. Sense desmerèixer el rendiment de la resta dels jugadors, amb l’excepció segurament de Pedri, el francès ha estat el pitjor jugador del partit i el fotografiat per la cantada del penal al minut 89. Quants defenses de nivell d’elit posen la cama com l’ha posat ell, en un moment tan delicat, dins l’àrea pròpia?

Més enllà de l’acció concreta d’avui, Lenglet ja ha provocat 3 penals aquesta temporada. Un d’ells davant del Madrid. Si la defensa no estigués en la situació d’alerta i escassetat d’aquests últims mesos, ben segur que el central francès no seria titular a l’eix de la defensa blaugrana. Fins i tot, la idea de fer retrocedir a De Jong pot sonar, per alguns, més atractiva.

El Barça s’acomiada de la Lliga, pràcticament. I no perquè les matemàtiques ho posin molt difícil, sinó perquè si l’equip és incapaç d’assegurar una victòria davant un Cadis en crisi, i que tampoc ha fet cap acció de mèrit per empotar-se l’empat. Això sí, ha sabut aprofitar-se de l’enèsima cantada de Lenglet en defensa i empotar-se un punt que sap a victòria. Molt intel·ligents els andalusos, ja que al partit d’anada a Cadis, un dels gols va ser conseqüència, precissament, del francès.

Més informació

Nou comentari