Món Esport
La cúpula de Bartomeu al Barça, denunciada per coaccions

Noelia Romero, exdirectora de Compliment Normatiu del Futbol Club Barcelona, ha declarat avui davant del jutge pel cas Barçagate. Romero va ser acomiadada per la junta directiva de Josep Maria Bartomeu un cop van esclatar tots els fets i des del primer moment ha defensat que el seu cessament va ser improcedent. Un cop Joan Laporta va arribar a la presidència del club va intentar arribar a un acord satisfactori per a les dues parts, però com que això no va ser possible, ha tirat endavant i ha portat el Barça a judici. Als tribunals ha denunciat que Román Gómez Ponti, excap dels serveis jurídics, i Marta Plana, exdirectiva, la van coaccionar durant la investigació interna del Barçagate.

“Vaig fer a fins a tres denúncies de coacció per no poder accedir a la informació i investigar sobre el Barçagate”, declara Romero, segons revela TV3, “els Mossos conclouen que el meu informe és complet i íntegra i que ha estat utilitzat per a la seva investigació del cas. El Barça va contractar una empresa per fer un informe dirigit per part del club amb informació esbiaixada, amb el qual es va redactar la meva carta d’acomiadament”. Romero reclama una indemnització de 300.000 euros i una compensació per l’acomiadament improcedent de 15.000 euros.

Noelia Romero, en arxiu | FC Barcelona
Noelia Romero, en arxiu | FC Barcelona

El club, malgrat la presidència de Joan Laporta, ha defensat en el jutjat que l’acomiadament de Romero és procedent per les “falsedats” del seu informe del Barçagate. En canvi, la demandant contraataca amb l’argument que el seu redactat ha estat utilitzat pels Mossos per imputar Josep Maria Bartomeu, Jaume Masferrer, Òscar Grau i el mateix Román Gómez Ponti pel cas Barçagate.

D’altra banda, alguns directius dels quals van abandonar el club a causa de tot aquest escàndol el març del 2020 han testificat a favor de Romero. És el cas d’Enrique Tombas, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia. A l’altre costat, Gómez Ponti, també present al judici, ha defensat que Romero va “contaminar els circuits” interns del club, segons les declaracions que ha tret a la llum TV3.



Més notícies
Guillermo Amor ha estat acomiadat | Europa Press

El Barça també acomiada Guillermo Amor

Notícia: El Barça també acomiada Guillermo Amor
Comparteix
La junta directiva de Joan Laporta cessa el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del club
Notícia: El Barça també acomiada Guillermo Amor - Mobile
Estelades al Camp Nou | Europa Press

La relació entre el Barçagate i l’1-O

Notícia: La relació entre el Barçagate i l’1-O
Comparteix
L'escàndol de les xarxes socials es va començar a gestar a partir del referèndum
Notícia: La relació entre el Barçagate i l’1-O - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: de moment una nit a la preso a juny 17, 2021 | 09:22
    de moment una nit a la preso juny 17, 2021 | 09:22
    que el titella del grupo godo, el bartomeu i la seva junta directiva, n'han feta de l'alçada d'un campanar, és més que evident. Espero i desitjo que paguin amb les seves responsabilitats, i no la directiva actual, ni el FC Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa