Món Esport
Nova baixa a la convocatòria del Barça
  • CA

El tècnic interí del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Sergi Barjuan, ha donat a conéixer la llista del darrer partit que dirigirà, contra el Celta de Vigo demà dissabte 6 de novembre a les 16:15 hores a Balaídos. El Barça és un conjunt que actualment està molt minvat per les baixes. Si bé aquesta setmana coneixíem les lesions d’Ousmane Dembélé i Sergiño Dest, l’entitat blaugrana també ha comunicat que per a aquest duel a Galícia el porter suplent Neto Murara tampoc no hi podrà ser, aquest a causa d’un procés febril.

A aquestes tres baixes n’hem de sumar moltes més. Tenim les de llarga durada dels golejadors Martin Braithwaite i el Kun Agüero, que ben bé fins l’any vinent no podran tornar a jugar a futbol. A més a més, Pedri González, que si bé és cert que ja es troba a la recta final de la seva recuperació, tampoc no podrà ajudar l’equip en aquest partit a Balaídos contra el Celta de Vigo. En un cas similar es troben els capitans Sergi Roberto i Gerard Piqué, que no tenen lesions de llarga durada, però que encara no s’han recuperat i ja tornaran sota les ordes de Xavi Hernández.

És per tot això que Sergi Barjuan ha hagut d’incloure molts futbolistes del filial a la convocatòria. Hi ha alguns casos que no sorprenen, com són els de Nico González, Pablo Gavi, Iñaki Peña i Alejandro Balde. Tanmateix, torna a donar confiança a Ez Abde i també entra a la llista Lazar Carevic, que actuarà com a tercer porter. Cal recordar que quan Xavi es posi a les ordres del Barça, Sergi Barjuan tornarà al filial.

La convocatòria per viatjar a Vigo

Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Carevic, Nico, Gavi, Balde i Ez Abde

Imagen


Més notícies
Xavi, durant un partit | Al Sadd
El Barça tanca definitivament el fitxatge de Xavi
Notícia: El Barça tanca definitivament el fitxatge de Xavi
Comparteix
Ara ja sí, el tècnic egarenc es convertirà en el nou entrenador del Futbol Club Barcelona
Xavi s'acomiada de l'Al-Sadd | Al-Sadd SC Doha
VÍDEO | Xavi s’acomiada de l’Al-Sadd entre llàgrimes
Notícia: VÍDEO | Xavi s’acomiada de l’Al-Sadd entre llàgrimes
Comparteix
El tècnic egarenc serà el nou entrenador del Futbol Club Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa