El Barça ja hauria trobat substituta per a Lluís Cortés

Natàlia Arroyo seria la candidata més ben posicionada per fer-se càrrec del primer equip femení de futbol

Malgrat haver aconseguit el triplet i haver signat una temporada gairebé perfecta, el Barça femení es troba immers en una crisi. Des que va esclatar la notícia que les jugadores havien demanat el comiat del tècnic Lluís Cortés no han passat ni deu dies que el mateix entrenador ha fet un pas al costat, en una mena de cessament encobert, i ara el club necessita algú per fer-se càrrec del primer equip femení de futbol.

Fins al moment, hi ha un nom que sona amb moltíssima força. Ja ho feia abans que hi hagués cap informació al respecte, però Catalunya Ràdio ho ha acabat de ratificar. A hores d’ara, la persona que està més ben posicionada per substituir Lluís Cortés és la catalana Natàlia Arroyo. Va ser jugadora del primer equip femení de futbol del Barça, es va retirar per dedicar-se al periodisme esportiu i actualment és entrenadora de la Reial Societat, on ha fet una molt bona campanya. També ha estat seleccionadora catalana.

Ara bé, res d’això no treu que al Barça n’ha passat una de grossa. Segons explica la versió oficial, les jugadores i el tècnic haurien entrat en una situació de desgast i la pressió d’una temporada llarga i dura pel coronavirus ho hauria complicat tot. Tanmateix, mentre no es donin explicacions clares des del club, aniran sorgint rumors de forma incontrolable i això no fa cap bé a l’equip. Fins i tot els conjunts guanyadors passen per males èpoques.

Més informació

Comentaris

  rd Juny 28, 2021 1:01 pm
  malament les jugadores, decepcionat
  JMMR Juny 28, 2021 1:18 pm
  Ja podeu plegar totes i totes
  Piti Juny 28, 2021 5:23 pm
  Feminisme pur i dur , no volem homes que els hi digui com han de jugar . SR LAPORTA Decepcionan!!
  Espectador Juny 28, 2021 8:46 pm
  Laporta ha de donar una explicació convincent.

Nou comentari