Món Esport
El Barça anuncia tres renovacions importants pel femení
  • CA

Hores abans de disputar l’últim partit de la temporada, un duel sense trascendència contra l’Eibar, el Barça femení ja ha començat a treballar en el curs vinent. Enmig d’una crisi institucional a causa de la relació entre la plantilla i el cos tècnic, el club ha anunciat les renovacions de tres pilars claus del primer equip. Melanie Serrano, Andrea Falcón i Ana Crnogorčević, que acabaven contracte el 30 de juny, han decidit allargar el seu vincle amb el conjunt català.

Melanie, una de les insígnies del club, disputarà la seva dinovena temporada amb la samarreta blaugrana, ampliant la seva gran carrera una temporada més. De fet, amb 486 partits jugats és la futbolista que en més ocasions ha defensat els colors del club. La defensa sevillana va arribar a Barcelona l’any 2003, i s’ha convertit en una autèntica llegenda del Barça.

Andrea Falcón també ha decidit renovar, i ho ha fet per dues temporades més. La carrilera canària encara s’està recuperant de la seva lesió al genoll dret, de la qual va ser intervinguda el mes de març. Si es recupera de manera òptima, Falcón serà important de cara la temporada vinent. Serà el tercer curs de Falcón des del seu retorn al Barça i el sisè comptant les dues etapes.

La renovació de Crnogorčević ha estat per una temporada. La jugadora suïssa és molt útil per a qualsevol entrenador gràcies a la seva polivalència, que li permet rendir a un bon nivell en diverses posicions. D’aquesta manera, el Barça aconsegueix retenir tres jugadores importants del primer equip després que Vicky Losada i Kheira Hamraoui anunciessin la seva marxa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa