Lluís Cortés no seguirà al Barça

El tècnic del femení abandona el club acusant un gran desgast i la mala relació amb la plantilla

L’entrenador del Barça femení, Lluís Cortés, no continuarà dirigint l’equip blaugrana la temporada vinent. El club català ho ha fet oficial amb un comunicat a les seves xarxes, després que la relació entre la plantilla i el cos tècnic es compliqués molt. Les jugadores, acusant un gran desgast després de quatre temporades, van demanar a la directiva un canvi de tècnic, i Cortés ha decidit fer el pas i no seguir com a entrenador del primer equip.

El comunicat emès pel Barça explica que “l’únic motiu és el temps, que ho desgasta tot”. L’etapa plena d’èxits del tècnic de Balaguer al Barça acaba de manera convulsa, amb tensió a la plantilla. Les futbolistes, al·legant un gran desgast una mala relació amb el cos tècnic per culpa de l’alta exigència i intensitat, van demanar al club que Cortés no continués. Tant la directiva com la plantilla consideraven que no hi havia cap més solució.

L’entrenador ha acceptat l’opinió de les jugadores i ha decidit abandonar el càrrec. Aquesta temporada, malgrat la crisi institucional, serà recordada per la primera Champions de la història del club i un triplet exhibint molta superioritat envers les rivals. Aquest final convuls no pot tapar el millor curs d’un Barça femení que ha estat a un nivell esportiu estratosfèric.

Cortés s’acomiada del club després de quatre temporades, dues com a assistent i dues com a primer entrenador, en les quals ha aconseguit sis títols. La seva emprempta és més que evident, sobretot per ser el primer tècnic que ha portat el Barça a ser el millor equip d’Europa. A banda de la Champions, el de Balaguer també ha guanyat dues Lligues, dues Copes i una Supercopa.

Més informació

Comentaris

  Soci estorat Juny 27, 2021 1:18 pm
  Molt malament que marxi. Ell ha portat el Barça femení on és. Els egos poden mes que la raó. Quan les coses es fan malament tard ho dora es notarà. Molt enfadat com a soci.
  Espectador Juny 27, 2021 1:27 pm
  Realment incomprensible.
  Ricard Juny 27, 2021 2:30 pm
  Precedent paorós.
  Anònim Juny 27, 2021 2:48 pm
  Tanqueu la secció
  Espectador Juny 27, 2021 4:17 pm
  Es realment sorprenent que havent-ho guanyat tot i sent el millor equip del mon ,aquest noi, hagi acavat d'aquesta manera.Es imprescindible clarificar els fets i la directiva de Laporta té la obligació de donar explicacions que no siguin un "sopar de duro".La secció del futbol femení té reconeixement mundial per la seva forma de jugar única d'una bellesa sublim, Per el contrari la secció masculina es bastant patética i el seu entrenador el Koeman que no guanya rés de primer nivell se li manten un contracte millonari. Els socis del Barça estan muts icecs ? No pensen dir res?
  Anònim Juny 28, 2021 12:10 am
  Existeix la má negra?
  RatPenat Juny 28, 2021 1:00 am
  Ara, se n'aniran a la merda. Això és Ñòrdia en estat pur !
  bs Juny 28, 2021 6:50 am
  molt malament i molta decepció de les jugadors
  Guim Juny 28, 2021 8:05 am
  No m'imagino una situació com aquesta en equip masculí on l'entrenador porta als seus jugadors a ser una triomfadors.

Nou comentari