Món Esport
Quan i on veure el Nàpols-Barça

Si el Futbol Club Barcelona vol continuar endavant amb el seu incipient camí a l’Europa League, haurà de fer els deures que no va fer al Camp Nou contra el Nàpols i haurà d’assaltar l’Estadi Diego Armando Maradona. Els jugadors de Xavi Hernández van tenir moltes més ocasions que el rival i podrien haver guanyat el duel a Barcelona per un avantatge considerable, però la falta d’efectivitat de Ferran Torres va condemnar els culers, que van empatar a una diana, i ara hauran d’aconseguir una victòria o un empat i un posterior triomf a la pròrroga o als penals a terres italianes.

Com arriba el Nàpols?

El Nàpols no va demostrar ni de bon tros tot el seu potencial a l’anada. Els futbolistes de Luciano Spalletti van fer servir un estil molt diferent del que acostumen a utilitzar a la Serie A i van deixar-se dominar pel Barça. Tanmateix, a casa i amb el públic a favor, és probable que el Nàpols vulgui lluitar pel control de la pilota, cosa que podria fer que els blaugranes no estiguessin tan còmodes com a l’anada. Tot i això, els italians acaben d’empatar un partit de lliga contra un equip en zona de descens i estan força minvats per les lesions.

L’alineació de Xavi

Xavi, per la seva banda, també té futbolistes destacats de baixa, com és el cas d’Ansu Fati, Memphis Depay, Clément Lenglet o Dani Alves, tots ells lesionats excepte el darrer que no ha estat inscrit a l’Europa League. No obstant això, el tècnic egarenc podrà compondre un onze amb garanties i alternatives, ja que els reforços del mercat d’hivern permeten que el Barça tingui molt més marge de maniobra que ara fa uns mesos. D’aquesta manera, l’alineació de Xavi podria ser la següent: Ter Stegen; Dest, Piqué, Araujo, Alba; Busquets, Pedri, Gavi; Adama, Aubameyang, Dembélé.

Horari i TV del Nàpols-Barça

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i la Società Sportiva Calcio Napoli, corresponent a la tornada dels setzens de final de la UEFA Europa League, es disputarà avui 24 de febrer a l’Estadi Diego Armando Maradona a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Marc-André ter Stegen, en la roda de premsa prèvia al partit de tornada contra el Nàpols | FC Barcelona
Ter Stegen es reivindica i llança un dard a la premsa
Notícia: Ter Stegen es reivindica i llança un dard a la premsa
Comparteix
L'alemany se sent feliç amb el joc de Xavi en la prèvia a la tornada de setzens d'Europa League
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi explica com és la seva relació actual amb Dembélé
Notícia: Xavi explica com és la seva relació actual amb Dembélé
Comparteix
L'entrenador terrassenc, a més, torna a lamentar la pèrdua de l'estil del Barça els darrers anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa