Món Esport
Desmentiments entre Freixa i Rousaud: diversos missatges confirmen el pacte
  • CA

El candidat a la presidència del Barça Toni Freixa ha negat haver arribat a un acord per pactar amb Emili Rousaud, que s’ha retirat de la cursa electoral, però l’exvicepresident institucional de Bartomeu l’ha respost ensenyant missatges entre tots dos que confirmen l’intent d’unir forces.

“De resultes de les declaracions de Rousaud, vull aclarir amb tota la fermesa i contundència que, malgrat haver rebut durant tot el procés electoral diverses propostes per configurar la meva candidatura, només he acceptat les dels 15 membres que la integren. Cap més”, ha assegurat Freixa.

Unes declaracions que han arribat poc després de la roda de premsa d’Emili Rousaud en la qual, a més d’explicar els motius de la retirada de la seva precandidatura, ha revelat un oferiment de pacte per part de Freixa. “Em va oferir ser el seu vicepresident econòmic i que set membres del meu equip estiguessin a la seva junta, un d’ells en una vicepresidència”, ha apuntat l’exaspirant a la presidència blaugrana.

Rousaud, després de les paraules de Toni Freixa, ha llegit en directe al Què t’hi jugues de la Cadena SER els missatges que es van enviar entre tots dos aquest dimecres i que corroboren la intenció de pactar. “La proposta es manté?”, li va preguntar Rousaud a Freixa, qui li va respondre: “Jo mai et deixaré tirat”.



Més notícies
Emili Rousaud, precandidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Emili Rousaud es retira de la cursa electoral
Notícia: Emili Rousaud es retira de la cursa electoral
Comparteix
L’exdirectiu de Bartomeu no serà un dels aspirants a la presidència del Barça
Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, candidats a les eleccions del Barça | El Món
Laporta, Font i Freixa, els candidats a les eleccions del Barça
Notícia: Laporta, Font i Freixa, els candidats a les eleccions del Barça
Comparteix
‘Estimem el Barça’, ‘Sí al Futur’ i ‘Fidels al Barça’ són els finalistes d’una cursa electoral que ha deixat enrere Rousaud, Benedito, Vilajoana, Fernández Alà, Farré i Riera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa