Món Esport
Enxampen un jugador del Barça fumant i bevent i l’expulsen de la selecció
  • CA

Miralem Pjanic ha estat apartat de la selecció bosniana després d’haver estat enxampat fumant i bevent amb uns amics en un bar durant aquesta aturada internacional. Concretament el migcampista hauria sortit de festa la nit abans del duel del seu país contra Finlàndia, el qual va acabar amb una contundent victòria dels escandinaus per 1-3. Pjanic encara va jugar aquell partit, però ja no ha estat convocat en el següent, el qual enfronta els eslaus amb Ucraïna. De fet, en l’enfrontament contra els finesos va arribar a ser xiulat per la seva afició, quan fins feia molt poc era considerat un dels millors futbolistes de la història de Bòsnia i Herzegovina.

Concretament van aparèixer unes fotografies d’unes hores abans del partit, de nit, en les quals es podia veure Pjanic amb amics bosnians, en un ambient clarament festiu, fumant d’una catximba i bevent. Més enllà del seu rendiment exhibit sobre el terreny de joc, els seguidors de la seva selecció, que ja havien vist aquestes imatges, el van castigar per aquesta falta de disciplina.

Cal recordar que Miralem Pjanic encara és jugador del Futbol Club Barcelona, encara que aquesta temporada hagi estat cedit al Besiktas SK turc, de la ciutat que porta el mateix nom del club. El bosnià jugarà a la costa europea del Bòsfor fins al final d’aquest curs, amb la qual cosa ha alleugerit significativament la massa salarial de l’entitat blaugrana. Ronald Koeman no li va donar cap mena d’oportunitat la temporada passada i el seu rendiment va caure en picat. Ara, amb Xavi Hernández a la banqueta, Pjanic encara podria tenir una oportunitat de fer-se un lloc al Barça quan torni de la cessió l’any vinent, però aquest cas que ha viscut amb la seva selecció demostra que ja no és el que era.



Més notícies
Dani Alves, amb el dorsal 8 | FC Barcelona
El Barça revela el nou dorsal que lluirà Dani Alves
Notícia: El Barça revela el nou dorsal que lluirà Dani Alves
Comparteix
Serà el cinquè número que portarà com a blaugrana
Karim Adeyemi, jugador del Salzburg | Europa Press
El Barça posa 40 milions damunt la taula per fitxar la perla d’Europa
Notícia: El Barça posa 40 milions damunt la taula per fitxar la perla d’Europa
Comparteix
El club estaria a punt de realitzar una gran oferta per Karim Adeyemi del Red Bull Salzburg

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa