Món Esport
El Barça revela el nou dorsal que lluirà Dani Alves
  • CA

Malgrat que encara sigui difícil de creure, el lateral dret brasiler Dani Alves ha tornat al Futbol Club Barcelona, equip on militarà fins al final d’aquesta temporada sempre que no hi hagi cap renovació, si bé no podrà començar a jugar fins al mes de gener. El jugador de 38 anys ha demanat tornar al Barça després d’haver-se quedat sense equip i tant el president Joan Laporta com el seu nou entrenador i excompany Xavi Hernández han autoritzat el seu fitxatge, que s’ha realitzat a cost zero i amb un sou molt baix.

El seu retorn és més aviat una dosi d’il·lusió i records per als culers, a la vegada que un bon referent al vestidor per als jugadors més joves. Malgrat que el seu rendiment esportiu no s’espera que tingui res a veure amb el que va meravellar el món en el seu dia, els barcelonistes estan molt contents de tornar a tenir Alves a l’equip i la seva presentació es farà a porta oberta per poder-li donar una càlida benvinguda, de la mateixa manera que va succeir amb Xavi Hernández, que va omplir unes 10.000 localitats del Camp Nou.

Els aficionats que vegin Alves de nou sobre la gespa de l’estadi blaugrana ja el podran gaudir amb el seu nou dorsal, el qual ha anunciat darrerament el Futbol Club Barcelona. Serà el número 8, que deixa lliure Miralem Pjanic després de la seva cessió al Beskitas turc. Aquest serà, ni més ni menys, el cinquè dorsal que lluirà Alves com a culer. El primer va ser el 20, el qual va anar substituint per altres que preferia a mesura que marxaven els seus propietaris. Va dur també el 2, el 22 i el 6. Aquest últim el va adquirir, justament, després de l’adeu de Xavi Hernández quan va abandonar el Barça per anar a l’Al-Sadd. El dorsal 8 recorda especialment al seu excompany Andrés Iniesta.



Més notícies
Karim Adeyemi, jugador del Salzburg | Europa Press
El Barça posa 40 milions damunt la taula per fitxar la perla d’Europa
Notícia: El Barça posa 40 milions damunt la taula per fitxar la perla d’Europa
Comparteix
El club estaria a punt de realitzar una gran oferta per Karim Adeyemi del Red Bull Salzburg
Ramon Planes, en arxiu | FC Barcelona
El Barça anuncia la marxa de Ramon Planes
Notícia: El Barça anuncia la marxa de Ramon Planes
Comparteix
El club encara no ha notificat el nom del nou secretari tècnic blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa