Món Esport
El Barça posa 40 milions damunt la taula per fitxar la perla d’Europa
  • CA

El Futbol Club Barcelona estaria molt interessat en el fitxatge del jove davanter alemany de 19 anys Karim Adeyemi, una de les grans promeses del futbol europeu. El jugador, que actualment milita a les files del Red Bull Salzburg, està realitzant una temporada d’escàndol, amb fins a quinze gols entre la UEFA Champions League i la Bundesliga austríaca, i és un dels grans objectius de molts clubs del continent. De fet, el Borussia Dortmund també s’hauria interessat en ell i hauria realitzat una oferta de 35 milions, però el portal alemany Sport1 assegura que el Barça en farà una de superior durant aquesta setmana que arribarà fins als 40 milions.

La posició natural d’Adeyemi és la de davanter centre, cosa molt necessària en la plantilla blaugrana. Qui havia de ser el titular en aquesta posició, el Kun Agüero, es troba sota vigilància mèdica a causa de la seva arrítmia i té un futur molt incert, sobretot durant els pròxims mesos. Martin Braithwaite no té el nivell per ser titular al Barça i a més a més està lesionat, i sobre Luuk de Jong no cal dir res. Ara bé, cal tenir en compte que Adeyemi també pot jugar a les bandes i sabent que al nou entrenador, Xavi Hernández, li interessa molt poder obrir el camp, també s’ha de contemplar el seu rendiment a aquesta posició.

Ara bé, les finances del Barça es troben en un estat crític, així que aquesta oferta de 40 milions no acaba de sonar del tot factible. El president Joan Laporta ha parlat de tres fitxatges en el pròxim mercat d’hivern, però aquesta despesa per Adeyemi ho podria abastar tot. Sí que s’ha de contemplar l’opció d’una cessió amb opció de compra obligatòria en una temporada posterior.



Més notícies
Ramon Planes, en arxiu | FC Barcelona
El Barça anuncia la marxa de Ramon Planes
Notícia: El Barça anuncia la marxa de Ramon Planes
Comparteix
El club encara no ha notificat el nom del nou secretari tècnic blaugrana
Messi somriu durant el seu comiat amb el Barça | Europa Press
El greu error a la web de Messi que encara el vincula amb el Barça
Notícia: El greu error a la web de Messi que encara el vincula amb el Barça
Comparteix
La descripció de la seva pàgina oficial parla d'ell com a jugador del Futbol Club Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa