Món Esport
Tots els milions que deixa d’ingressar el Barça per l’eliminació europea

El Futbol Club Barcelona ha viscut una nit tràgica al Camp Nou a causa d’una invasió d’afeccionats alemanys de l’Eintracht de Frankfurt que ha empès contra tot pronòstic el seu equip a l’eliminació del Barça de la UEFA Europa League. Uns 30.000 seguidors del conjunt del Main han omplert la graderia de l’estadi conformant així una imatge vergonyosa i sense precedents, on el feu blaugrana semblava que estava totalment pres per l’afició rival. Totes les entrades que s’han venut corresponen als més de 25.000 socis que van demanar l’excedència a causa de les restriccions per la pandèmia del coronavirus i als altres abonats que han alliberat els seus seients per petició del club. Malgrat que l’entitat blaugrana no volia distribuir els tiquets a afeccionats de l’Eintracht, els mecanismes de control han fallat. Tot i això, el Barça ha obtingut fins a tres milions d’euros per la venda d’aquestes entrades, segons ha informat la vicepresidenta institucional Maria Elena Fort a Ràdio Barcelona.

El Barça ingressa tres milions a canvi de deixar-ne de guanyar quinze

Ara bé, això no és en cap cas una bona notícia econòmica, ja que el Barça ha deixat d’ingressar moltíssims més milions d’euros per haver caigut eliminat de l’Europa League. Pel simple fet d’haver guanyat l’Eintracht i haver-se classificat per a les semifinals, el club ja hauria rebut fins a 2,5 milions pels premis de la UEFA. A més a més, en cas d’haver superat aquesta ronda següent i haver accedit a la final, el Barça ja hauria obtingut 4,6 milions d’euros més. Un hipotètic triomf hauria suposat un darrer premi a l’Europa League de quatre milions d’euros, els quals s’haurien vist ampliats fins als 7,5 milions si s’hi inclou la participació conseqüent a la final de la Supercopa d’Europa. En cas d’haver guanyat aquest darrer trofeu, el Barça hauria rebut un milió més. Per tant, i fent els comptes, el club blaugrana ha deixat d’ingressar 15,6 milions d’euros, en el millor dels casos, a canvi de tres milions. Haver-se classificat per a les semifinals, amb la venda d’entrades del partit que s’hauria jugat al Camp Nou, ja hauria compensat aquest ingrés dels tiquets dels seguidors alemanys.



Més notícies
Els jugadors de l'Eintracht de Frankfurt celebren un gol al Camp Nou davant de la seva afició | Europa Press
El Camp Nou abandona el seu equip i el Frankfurt elimina el Barça (2-3)
Notícia: El Camp Nou abandona el seu equip i el Frankfurt elimina el Barça (2-3)
Comparteix
El conjunt blaugrana ha caigut eliminat als quarts de final de l'Europa League en un estadi que no semblava el seu per la gran quantitat d'aficionats de l'equip rival que hi havia
Aficionats de l'Eintracht celebren un gol al Camp Nou | Eintracht Frankfurt
La graderia del Camp Nou ha viscut una nit encara més tràgica que la gespa
Notícia: La graderia del Camp Nou ha viscut una nit encara més tràgica que la gespa
Comparteix
El Barça s'ha trobat desemparat en un estadi amb desenes de milers d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa